Miért lett hirtelen színtelen a monitorom kijelzője?
Figyelt kérdés
Reggel még normálisan működött, aztán kikapcsoltam és ahogy nemrég bekapcsoltam szürkés színnel mutat mindent! Ilyen még nem fordult elő! Hogy tudom ezt megoldani?#monitor #elektronikus eszköz #beállítás #elektronika #számítástechnika #szürke #informatika #kijelző #színtelenség
2017. nov. 23. 14:28
1/6 A kérdező kommentje:
A monitor még csak másfél éves és NEM használtan vettem.
2017. nov. 23. 14:30
2/6 A kérdező kommentje:
És ilyen monitorom van: LG 22M38A-B LED Monitor, 21.5", Full HD, VGA, Fekete
2017. nov. 23. 14:33
3/6 Zzzoli válasza:
Azt azért nézd meg hogy biztosan a monitor rossz-e, nem a gép videó kimenete!
Kösd rá egy másik eszközre is.
Mivel csatlakozik? VGA, DVI, HDMI, Display port?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, azóta már rájöttem hogy nem a monitorral van a gond hanem a géppel. Hétfőn jönne a szerelő. Azt meg tudod mondani hogy mire számíthatok? Ki lesz cserélve valami? A gépet újra kell indítani? Mennyi idő lehet megjavítani?
2017. nov. 25. 10:22
5/6 anonim válasza:
Milyen videokártya van benne? Mert úgy néz ki, hogy az a rossz benne. Hogy javítható-e az majd kiderül, így látatlanban nem lehet biztosat mondani. Lehet hogy cserés.
6/6 A kérdező kommentje:
Akár hiszed, akár nem, az volt a probléma hogy nem volt eredeti a Windows 10! :O
2017. nov. 30. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!