Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik fejhallgatót vegyem?...

Melyik fejhallgatót vegyem? Jbl vagy Sony?

Figyelt kérdés

Fejhallgatót szeretnék venni. (Ezelőtt csak fülhallgatóim voltak.) A leglényegesebb szempontok a tiszta hangzás és a jó basszus, de az sem utolsó, hogy legalább viszonylag tartós legyen.

Zenehallgatásra használnám (telefonnal) nagyon változatos zenei műfajokkal, illetve nagyrészt mp3 kiterjesztéssel vagy youtuberól (ha ezek számítanak valamit).

Amik közül választani szeretnék: JBL T450/460, Sony MDRXB550, illetve Soundmagic P21S (bár róla még nem sokat hallottam)

Ti melyiket ajánlanátok és miért? Esetleg a tapasztalatotokat le tudnátok írni a fent említett márkákkal kapcsolatban?

Nagyon szépen köszönöm előre is.

2017. nov. 19. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A két márkát nem ismerem. Sonyban jobban megbiznék.

Szerintem telefonról youtube zenére teljesen mindegy.

2 évig nyúztam egy silvercest-et (nem tudom már pontosan milyet), és elég tiszta volt. (Sajnos elcsiptem a vezetéket. :))

Most egy Elta BT-s fejhallgatóm van. Lehet, hogy botfülű vagyok, de nekem tisztának tűnik és van elég basszus. Vezetékszakadással se lesz gondom. Az aksija bir 5-6 órát. 17 Euróba fájt.

2017. nov. 19. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:

"A két márkát nem ismerem"

Melyik 2 márkára gondolsz?

Egyébként egyikkel sem fogsz félre nyúlni, Vagy az XB550-et, vagy a T460-at válaszd, amelyik jobban tetszik.

Füles téren nekem is több tapasztalatom van, volt 20.000Ft-os JBl fülesem, és Sony is. A Sony hangzásilag, illetve komfortilag jobb volt (nem csúszott ki a fülemből), a JBL jobban nézett ki.

2017. nov. 19. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:

sennheiser -eket nézd meg, van kifejezetten telefonhoz tervezett is

soundmagic kínai, felejtsd el

2017. nov. 19. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:

"Melyik 2 márkára gondolsz?"

Se Sony, se Jbl fejhallgatóm nem volt még. Azért irtam, hogy nem ismerem. Nincs tapasztalatom. Hallomásból pedig nem irok véleményt, mert az nem a saját véleményem.

Tudom, hogy hozzászólnom se kellett volna. Csak azért irtam, mert nem csak a "nagy" márkák lehetnek jók.

2017. nov. 19. 20:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok a Sony jobb hangzásilag? Csak azért kérdezem, mert van egy ismerősöm, aki a jbl-t valamiért az egekbe magasztalta, de az ő esetében nem igazán tudom mennyire bízhatok a megítélésében.
2017. nov. 20. 01:26
 6/11 A kérdező kommentje:
És köszönöm a segítséget! :)
2017. nov. 20. 01:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem Sony van és elegedettebb már nem is lehetnék. Ráadásul nem ment még tönkre. Más gyártó termékeit gyakran kellett cserélnem.
2017. nov. 20. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt JBL, most van Sony ez utóbbi jobb szerintem hangzásilag.
2017. nov. 20. 13:48
 9/11 anonim válasza:
JBL
2018. máj. 27. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:

3as, látom fogalmad sincs a soundmagicröl

Az e10 konkrétan kategóriájában a világ legjobb fülese, más gyártótól kb dupla áron fogsz olyan hangzást kapni mint attól

2018. júl. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!