Router. Qss és a wps között mi a különbség? Avagy egy és ugyan az?
Figyelt kérdés
Van egy régi tp-link TLWR741ND wi-fi routerem,vettem hozzá egy jelerősítőt (tplink TL-A850RE).Beállítás közben elakadtam, ugyanis a leírásban azt írja hogy nyomja meg a wps gombot a routeren majd a bekapcsoló gombot a jelerősítőn.Itt a probléma mert a routeren qss gomb van nem wps.2017. nov. 15. 20:08
1/2 anonim válasza:
a QSS az Quick Security Setup (az az újabb)
a WPS meg a Wi-Fi Protected Setup (ez a régebbi)
kb ugyanaz
nyomd a gombot, haladj tovább
2/2 P.O.C. válasza:
Igazából a QSS -t elnevezést csak a TP-link használta egyetlen másik gyártó sem. Elvileg ugyan az, de nem mernék rá mérget venni.
Szerintem jobban jársz ha a range extender -t a webes felületén keresztül állítanád be, rendesen a Wi-Fi jelszó beírásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!