Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek ki, nagyon bena vagyok. Szoval kene nekem egy laptop, vagy netbook. Lehet hasznalt is, csak filmezesre kene ( online) illetve a Wordot hasznalni. Van egy szuper Ipadem, de azon nagyon maceras hosszabb szövegeket irni ezert kene a laptop.

A lenyeg: vannak egesz olcson hasznalt gepek, de fogalmam sincs, hogy a technikai adatok mit takarnak. Ha annyit szeretnek, hogy ne legyen nagyon lassu, par evig meg elmenjen, ill. hogy a Word jol müködjön, akkor milyen kriteriumokat kell neznem. (Pl. oke hogy a processzor teljesitmenye, de fogalmam sincs hogy melyik mit takar)

Valaki lenne ilyan kedves es összefoglalna nekem mik a min. kriteriumok? Köszi!

2017. nov. 15. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
és ha veszel egy Bluetooth-os billentyűzetet az ipadhez?
2017. nov. 15. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
2017. nov. 15. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Használt üzleti laptopot ajánlok. HP EliteBook vagy Dell Latitude. Processzor minimum i5, memória minimum 4 gb.
2017. nov. 15. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
HDD helyett jobb lenne SSD
2017. nov. 15. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Bluetoothos billenytüzetem van, de nem szeretem. Rettentö nehezkes vele irni.

Köszi a valaszokat, probalok ez alapjan keresgelni.

2017. nov. 15. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezek külföldről behozott céges gépek, nem régiek, apró szépséghibásak (karcolás, foltok), de tökéletesen működnek. Magyar operációs rendszer, átmatricázott billentyűzet, fél éves garancia, ingyen laptoptáska. Ezek a gépek újonnan 300-500 ezerbe kerültek. Thinkpadot (X szériás, i5 proci, kiváló) vettem.

[link]

2017. nov. 15. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
2017. nov. 15. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
2017. nov. 15. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!