Milyen laptopot vegyek?
Ne nevessetek ki, nagyon bena vagyok. Szoval kene nekem egy laptop, vagy netbook. Lehet hasznalt is, csak filmezesre kene ( online) illetve a Wordot hasznalni. Van egy szuper Ipadem, de azon nagyon maceras hosszabb szövegeket irni ezert kene a laptop.
A lenyeg: vannak egesz olcson hasznalt gepek, de fogalmam sincs, hogy a technikai adatok mit takarnak. Ha annyit szeretnek, hogy ne legyen nagyon lassu, par evig meg elmenjen, ill. hogy a Word jol müködjön, akkor milyen kriteriumokat kell neznem. (Pl. oke hogy a processzor teljesitmenye, de fogalmam sincs hogy melyik mit takar)
Valaki lenne ilyan kedves es összefoglalna nekem mik a min. kriteriumok? Köszi!
Bluetoothos billenytüzetem van, de nem szeretem. Rettentö nehezkes vele irni.
Köszi a valaszokat, probalok ez alapjan keresgelni.
Ezek külföldről behozott céges gépek, nem régiek, apró szépséghibásak (karcolás, foltok), de tökéletesen működnek. Magyar operációs rendszer, átmatricázott billentyűzet, fél éves garancia, ingyen laptoptáska. Ezek a gépek újonnan 300-500 ezerbe kerültek. Thinkpadot (X szériás, i5 proci, kiváló) vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!