Hogyan dugjuk az elektromos sütőt a konnektorba?
Sziasztok!
Kicsit hülyén hangzik a kérdés, de megmagyarázom. Barátom alig egy hónapja újította fel a konyhát és vett egy tűzhelyet is,aminek a sütője elektromos. A konektor viszont túl magasan van. Az előző sütőt hosszabbítóval csatlakoztatta, de mikor az újat bekötötte, felhívták rá a figyelmét,hogy ezzel a módszerrel nem szabad használni. Barátom most el van kicsit keseredve,hogy a szép, új csempe tönkre fog menni ha lentebb kell tenni a konnektort, de muszáj lesz.
Én laikus vagyok,de jószándékúan megérdeklődöm, hogy van más megoldás, hogy biztonságosan áram alá lehessen tenni a sütőt és a fal is viszonylag épségben maradjon?
Előre is köszönöm!
Egy jó minőségű, masszív hosszabbítóval azért megoldható. Nem átlagos kínai vacak kell, az biztos, hanem valami komoly ipari cucc, ha azt akarja hogy tartósan bírja.
Vagy meg kell hosszabbítani a vezetéket, ha nem ért hozzá, hívjon villanyszerelőt. Egyszerűbb és olcsóbb mint a konnektort áthelyezni. Egyáltalán miért merült fel ez a feleslegesen bonyolult megoldás? Eszembe sem jutna.
Sziasztok Mindenki!
Köszönöm szépen mindenkinek a kommenteket!
Nagyon örültem nekik!
Üdv,
Én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!