Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki a shipgrat...

Vásárolt már valaki a shipgratis.hu-ról? Megbízható weboldal?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 09:40
1 2
 11/20 Csörögi Gábor válasza:
100%

Nehogy rendelj! Én Január 23-án akartam vásárolni, illetve rendeltem. Még máig nem érkezett meg.

Most február 17 van.

2020. febr. 17. 13:13
 12/20 Csörögi Gábor válasza:
100%
Én Január 23-án rendeltem tőlük egy autórádió antennát, 1430-Ft-rt. Átutaltam a pénzt, erre azt mondták, nem kapták meg. Ez a műsor ment 2 hétig, aztán kiderítették mégis megkapták. Most meg hogy várjak. Várok, most március 3-a van. Ja, mivel az csomagjukat már nem tudtam kivárni, azóta vettem egy ugyanolyan antennát egy autósboltban, 1450 Ft-ért. Tehát? Szerinted megéri velük foglalkozni?
2020. márc. 3. 08:52
 13/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Én április 14-én rendeltem egy flitteres bikinit, május 11-én (4 hét múlva) megérkezett; olyan, mint a képen; ingyenes szállítással.

Nekem minden rendben volt.

2020. máj. 16. 17:24
 14/20 anonim válasza:
Kerüld messzire!! Nincs Paypal fizetés és bankkártyás fizetésnél a bankkártya adatokat az ő nem biztonságos felületükön kell megadni!! Nem közvetlen banki oldalon! Lenyúlhatják a kártyaszámokat és vele lecsapolhatják a bankszámlát.
2020. jún. 8. 22:05
 15/20 tetris válasza:
Senki ne rendeljen ezektől. Csalók!!!! Fél éve képtelenek megküldeni a rendelésemet. Most visszamondtam az egészet és kértem vissza a lóvét. Remélem még is kapom. Ha nem jön meg a pénzem, feljelentést fogok tenni. Az anyjuk istenit!
2020. szept. 3. 13:41
 16/20 Jázmin001 válasza:

NEHOGY Rendeljetek tőlük! Csaló, szélhámos társaság, csoda, hogy még működik. Azok a vélemények az oldalukon, mind kamuk!

Én festeni való vásznat rendeltem tőlük, az oldalukon az volt a státusz, hogy raktáron (5 nap kézbesítés), dehogy volt raktáron. Kínából rendelnek meg mindent, és neked eladják többszörös áron. 3 termék közül, 1 érkezett meg 1,5 hónap után, másik kettőről semmi hír, nem akarják vissza adni a pénzt, mondván 90 napjuk van a kézbesítésre.Felhívni nem lehet őket! Nagy ívben kerüljétek őket!!! a negatív visszajelzéseket, törlik az oldalukról! Szemét egy társaság

2021. jan. 19. 15:37
 17/20 tete0123 válasza:
Apukám is bele esett szegeny a csapdájukba. Ö bakancsot rendelt tavaj decemberben és még semmi. Telefonon hangosta sehogyse tudtuk elérni őket..
2021. jan. 30. 03:02
 18/20 anonim válasza:

Én 2019 tavaszán adtam le náluk 2 rendelést, melyből az egyiket nem sokkal később töröltem. Az év októberéig az ég világon semmi nem történt, aztán minden előzetes info. nélkül 2019 októberében kihozta egy futár a félévvel korábbi rendelésemet. Telt, múlt az idő, majd november 29-én újra egy futár keresett, hogy újabb csomagot hozott a webáruháztól. Én tudtam, hogy ez valószínűleg a törölt rendelésem, ezért nem vettem át. Azt hittem, megszabadultam tőlük egy életre, de tévedtem, ugyanis a mai napon, azaz, 2021 02. 05-én küldtek egy emailt, hogy az át nem vett rendelésem (2019 11.29) utánvételi díját, azaz 775Ft-ot köteles vagyok a szállítócég felé rendezni. Írtam egy válaszlevelet, mely szerintük olvashatatlan. Elküldtek belőle egy részletet, és betűk helyett különböző karakterek láthatók. Persze, nagylelkűen tájékoztattak, hogy hajlandóak velem tárgyalni, ha felkeresem őket egy külföldi hívószámon. AGYRÉM!!!

Ja, az átvett rendelésről, mely egy női pénztárca csak annyit, hogy legfeljebb aprópénznek jó, és teljességgel vállalhatatlan.

2021. febr. 5. 23:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Jó hogy utánanéztem.

+1: [link]

2021. febr. 24. 21:53
 20/20 anonim válasza:
Én még 2017 ben rendeltem tőlük... Első alkalommal egy nyári ruhát 2XL méretben, mert ugye a kínaiaknál egy átlag magyar nő kövérnek számít, meg valami mást is. A ruha xxs méretben érkezett, a szomszéd gyermekére alig lett jó, a másik cuccra nem emlékszem. Aztán rendeltem tőlük még valamit, mondom adok még egy esélyt. Azóta is várom, hogy megérkezzen. Ügyfélszolgálat kamu szám, sosem veszi fel senki. Ha mégis, valami kínai karattyolás és megszakad a vonal. Nagy kamu cég szerintem az égész. Inkabb rendelek a wishről. Igaz egy hónap mire megjön, de legalább ha nem érkezik az igét időpontra, vissza adja a pénzt, s ha később mégis megjön, meg tarthatod.
2022. okt. 24. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!