Vásárolt már valaki a shipgratis.hu-ról? Megbízható weboldal?
Nehogy rendelj! Én Január 23-án akartam vásárolni, illetve rendeltem. Még máig nem érkezett meg.
Most február 17 van.
Sziasztok!
Én április 14-én rendeltem egy flitteres bikinit, május 11-én (4 hét múlva) megérkezett; olyan, mint a képen; ingyenes szállítással.
Nekem minden rendben volt.
NEHOGY Rendeljetek tőlük! Csaló, szélhámos társaság, csoda, hogy még működik. Azok a vélemények az oldalukon, mind kamuk!
Én festeni való vásznat rendeltem tőlük, az oldalukon az volt a státusz, hogy raktáron (5 nap kézbesítés), dehogy volt raktáron. Kínából rendelnek meg mindent, és neked eladják többszörös áron. 3 termék közül, 1 érkezett meg 1,5 hónap után, másik kettőről semmi hír, nem akarják vissza adni a pénzt, mondván 90 napjuk van a kézbesítésre.Felhívni nem lehet őket! Nagy ívben kerüljétek őket!!! a negatív visszajelzéseket, törlik az oldalukról! Szemét egy társaság
Én 2019 tavaszán adtam le náluk 2 rendelést, melyből az egyiket nem sokkal később töröltem. Az év októberéig az ég világon semmi nem történt, aztán minden előzetes info. nélkül 2019 októberében kihozta egy futár a félévvel korábbi rendelésemet. Telt, múlt az idő, majd november 29-én újra egy futár keresett, hogy újabb csomagot hozott a webáruháztól. Én tudtam, hogy ez valószínűleg a törölt rendelésem, ezért nem vettem át. Azt hittem, megszabadultam tőlük egy életre, de tévedtem, ugyanis a mai napon, azaz, 2021 02. 05-én küldtek egy emailt, hogy az át nem vett rendelésem (2019 11.29) utánvételi díját, azaz 775Ft-ot köteles vagyok a szállítócég felé rendezni. Írtam egy válaszlevelet, mely szerintük olvashatatlan. Elküldtek belőle egy részletet, és betűk helyett különböző karakterek láthatók. Persze, nagylelkűen tájékoztattak, hogy hajlandóak velem tárgyalni, ha felkeresem őket egy külföldi hívószámon. AGYRÉM!!!
Ja, az átvett rendelésről, mely egy női pénztárca csak annyit, hogy legfeljebb aprópénznek jó, és teljességgel vállalhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!