Eltudnátok mondani a véleményeteket ezekről a notebookokról? (többi lent)
Be linkelek pár notebookot tudnátok segíteni, hogy melyik jó és melyik nem, és hogy miért. Vagy ha esetleg ilyen árban tudnátok ajánlani jókat azt is megköszönném.
A válaszokat előre is köszönöm.
Én most kaptam meg 3 hete a második asus notebookot, én nagyon szeretem. Igaz én úgy kaptam, hogy alapból nem a windows volt rajta, hanem az alap rendszere a doc2, az elég szar volt, így én rátetettem a windowsot. A hangját imádom, a 2 hangszóró tökéletesen adja vissza a hangot, imádok rajta filmet nézni. Viszonylag sok időt bír ki töltés nélkül 5-6 órát, de én nagyon nyúzom. A hűtése tökéletes, de nekem egy kicait hangos a gép, de nem vészes. Az egyetlen ami nem tetszik benne, hogy a fedelén meglátszik a zsíros ujjlenyomat, de ez takarítással kompenzálható. :D
Remélem segítettem.
Ja és mi a tescoban vettük, tesco kártyára, szerencsénk volt, éppen akciós volt valamennyire. :)
Az ilyen N jelü processzorral rendelkező gépeket jobb elkerülni, nagyon lassúak, ráadsául csak a nagyon rossza anyagminőségű, a tartósságot hírből sem ismerő laptopokba szerelik őket.
Tehát egyik sem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!