HDMI-ből minivel is gyártanak TV-ket, monitorokat? Vagy ez csak elírás lenne? Egyáltalán hány féle HDMI van?
akartam redelni elosztót, és a képen jónak tűnik, mutatja is, hogy megy be a monitorba a NORMÁL méretű, ugyanakkor a leírásban meg én úgy értelmezem, hogy az 1 db dugó MINI és a 3 aljzat a NORMAL méretű???
Most akkor ez elírás és a képen szerepelk helyesen vagy hogy kell ezt érteni?
(és volt is már ilyenem, az is így nézett ki, nem értem ezt az egészet)
de most ebből nem tudtam meg semmit.
egyformák a képen látható hdmi-k vagy sem? :(
Ha lenne görgetés funkciód, ezt is láthatnád:
komolyan nem értelek titeket .. képzeld, használok én magam is mini és micro hdmi-t is azonban az a kétségem, hogy monitort és TV-t gyártanak-e a standard A típuson kívül béremilyen egyéb aljzattal, mert sztem nem.
ehhez képest akkor sztem elírták az oldalon avagy a kép nem stimmel. valami semmiképpen se oké, csak nem tudok rájönni mi.
Mi sem értünk Téged.
A képen a 4 db csatlakozó azonos "méretű", a leírásban viszont a dugó MINI.
Kérdezd meg az eladót, hogy melyik a valós.
Egyébként pedig:
"Egyáltalán hány féle HDMI van?"
Erre a kérdésedre(is) válaszoltak a linkek, amit küldtünk.
igen, és ez az egy dolog, ami tiszta. az összes többi nem, de arra más se tud válaszolni.
azóta kérdeztem az eladót is, na az hasonlóképpen van tisztában a saját termékeibel, miután a szövegben az van hogy "HDMI MINI", azt válaszolta, hogy HDMI normál/standard van rajta :) na jó ... erről ennyit akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!