Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a különbség a Linux és a...

Mi a különbség a Linux és a Windows között?

Figyelt kérdés

2017. okt. 29. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A Linux -ot nem kell lelopnod a nettről. :-D

Átlagos felhasználóknak a legnagyobb különbség és hátrány, hogy jóval kevesebb játék készül el Windows -ra, lehet emulált környezetbe futtatni, több kevesebb sikerrel, de a sebessége nem lesz ugyan az mint egy natív rendszeren.

Másik nagy hátrány, a gyenge grafikus chipeknél (integráltnál) észlelhető.

Linux sajnos rosszabb hatékonysággal játssza le a videókat, így azok "akadhatnak".

Minden más tekintetben egy teljes értékű ingyenes rendszer.

2018. márc. 19. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:

"Linux sajnos rosszabb hatékonysággal játssza le a videókat, így azok "akadhatnak"."

Ennek a fő oka lehet a plusz X-szerver réteg, tekintve, hogy a Linux alapvetően hálózati op.rendszer, ezért itt így látták praktikusabbnak.

2018. márc. 19. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: lehet, nem mélyültem annyira el a probléma forrásába.

Csak sokszor látom, hogy a régi XP -s gépet amin már a Win7 -hez sincsenek driverek, Linuxot telepít, és várja a csodát, aztán panaszkodik, és szidja a Linuxot...

De még "modernebb" gépeknél is érezhető, ahol integrált VGA -val dolgozik.

2018. márc. 19. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos én is érzem ugyanezt. Csak az okán filóztam, de én sem vagyok teljesen biztos benne.
2018. márc. 19. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!