Honnan lehet most e-cigibe nikotinos alapot rendelni?
Simán fognak adni.
Közel egy éve (vagy talán valamivel több) vettem a (volt) barátomnak egy elektromos cigit. Amikor e-liquid-re került a választás, s félve megemlítettem, hogy akkor most hogyis van az, hogy a csúnya állambácsi bünteti az e-cigis leszokást... néztek nagy kerek szemekkel, hogy miről is beszélek.
EGY NAGY URBAN LEGEND AZ EGÉSZ!!! >(
Vettem is vagy 5 nikotinos folyadékot, nem is a leggyengébbet - bár nem a legerősebbet leszoktatás révén ajánlottak erőset, meg mellé folytatásnak egy egyel gyengébbet.
Azt a hülyeséget meg a chemtrail és hasonló dologra egyből fogékony, tanulatlan, neszesemmi-fogdmegjól dolgokkal manipulálható emberek terjesztik. Anyjukat!
1-nek
Öt éve e-cigizek.
Nem nikotinos folyadékot keresek, mert azt tényleg tudnék mindenhol venni, hanem ALAPLEVET!
Azaz ízesítés nélküli nikotinos alapot.
300ml max 20mg a hivatalosan.
Bátrabbak berendelnek többet, de a 300ml a legális.
3-nak
Én két decit rendeltem legutóbb, igaz 36-ost, ez még a szigorítás előtt volt.
Azóta Szlovákiában vettem, de mostanában nem tervezek arra utat.
Akkor lehet, hogy inkább többször rendelek 18-ast, bár úgy valamivel drágább...
3. Vagyok ;)
Az EU-s országok nagyrèszèben van a 20mg-os korlát.
Bevallom szlovák oldat nem nèztem, de ahonnan èn rendeltem magasabb nikotinost, ott sem lehet kapni.
Vannak országok, ahol van erősebb alaplè, de azok nem igazán akarnak hozzánk postázni. ;(
Sziasztok
www.eliqua.me ott nézz nézzetek szét !!!
#6-nak
Köszi, ez jó oldal.
Igaz itt sem lehet már 18-nál erősebbet kapni, de jók az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!