Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan lehet most e-cigibe...

Honnan lehet most e-cigibe nikotinos alapot rendelni?

Figyelt kérdés
Magánszemélyként, de azért hivatalosan.

2017. okt. 22. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Simán fognak adni.

Közel egy éve (vagy talán valamivel több) vettem a (volt) barátomnak egy elektromos cigit. Amikor e-liquid-re került a választás, s félve megemlítettem, hogy akkor most hogyis van az, hogy a csúnya állambácsi bünteti az e-cigis leszokást... néztek nagy kerek szemekkel, hogy miről is beszélek.

EGY NAGY URBAN LEGEND AZ EGÉSZ!!! >(

Vettem is vagy 5 nikotinos folyadékot, nem is a leggyengébbet - bár nem a legerősebbet leszoktatás révén ajánlottak erőset, meg mellé folytatásnak egy egyel gyengébbet.

Azt a hülyeséget meg a chemtrail és hasonló dologra egyből fogékony, tanulatlan, neszesemmi-fogdmegjól dolgokkal manipulálható emberek terjesztik. Anyjukat!

2017. okt. 23. 00:09
 2/7 A kérdező kommentje:

1-nek

Öt éve e-cigizek.

Nem nikotinos folyadékot keresek, mert azt tényleg tudnék mindenhol venni, hanem ALAPLEVET!

Azaz ízesítés nélküli nikotinos alapot.

2017. okt. 23. 06:57
 3/7 anonim ***** válasza:

300ml max 20mg a hivatalosan.

Bátrabbak berendelnek többet, de a 300ml a legális.

2017. okt. 23. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:

3-nak

Én két decit rendeltem legutóbb, igaz 36-ost, ez még a szigorítás előtt volt.

Azóta Szlovákiában vettem, de mostanában nem tervezek arra utat.

Akkor lehet, hogy inkább többször rendelek 18-ast, bár úgy valamivel drágább...

2017. okt. 23. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

3. Vagyok ;)

Az EU-s országok nagyrèszèben van a 20mg-os korlát.

Bevallom szlovák oldat nem nèztem, de ahonnan èn rendeltem magasabb nikotinost, ott sem lehet kapni.

Vannak országok, ahol van erősebb alaplè, de azok nem igazán akarnak hozzánk postázni. ;(

2017. okt. 24. 10:11
 6/7 Nagy Zoltán ferenc válasza:

Sziasztok

www.eliqua.me ott nézz nézzetek szét !!!

2017. okt. 25. 23:04
 7/7 A kérdező kommentje:

#6-nak

Köszi, ez jó oldal.

Igaz itt sem lehet már 18-nál erősebbet kapni, de jók az árak.

2017. okt. 28. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!