JBL-t Wish.com-ról rendelt már valaki?
Figyelt kérdés
Én sok mindent rendelte már innen és eddig nem volt minőségbeli különbség bolti vagy Wish-es között.
Illetve még nem csalódtam semmiben.
De itt most egy jobb minőségű JBL-ről van sző, aminek itthon a bolti ára 40000 ft, Wish-en pedig 3000. :D
Mondjuk alul az értékelés mind pozitív, és a minőségre sincs panasz, de érdekelne, hogy valaki rendelt-e bármilyen jellegű hangszórót innen?
2017. okt. 22. 19:32
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a wish akkora egy kamu oldal! Még anno valaki mutatta mert milyen jó cuccokat lehet venni. El is hiszem hogy vannak jó dolgok, de ez kb olyan mint ha a boltban egy kg kenyérnél ki lenne írva hogy 40000 helyett most csak 300. Én ott még márkás dolgot nem láttam sose, vigyáznak ezek arra, hogy véletlen se tudja az egyszeri ember összehasonlítani az adott terméket egy másik oldallal pl. Ami túl jól hangzik hogy igaz legyen, az nem is az! Az értékelésről meg annyit, hogy vásároltam egy bizonyos honlapon, és írtam egy elég lehúzó (de nem trágár) kommentet, kaptam egy email-t, szépen befogták a szám azzal hogy visszakaptam a termék árát, a megjegyzésem meg sehol. Meg van egy pár dolgozójuk akiknek esetleg az (is) a feladata hogy cukimuki véleményeket írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!