Szerintetek melyik a legjobb laptop márka?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy az Acer , Asus és az Apple2017. okt. 21. 22:17
1/9 anonim válasza:
Számítástechnikai hardvereket (szinte) sosem márkája alapján választjuk, hanem modell szerint.
2/9 Bihar Valatonon válasza:
Szerintem ilyen szempontból nincs konkrét mivel, hogy az utóbbi időkben Acerrel rengeteg gond volt nem egy hibással találkoztam...Asusnál bizonyos modellek nagyon jók, de van olyan ami nem épp jól teljesít. Applemeg aztán teljesen más téma az első kettőhöz képest... Én pl azt mondom még a jók között nyugodtan ott lehet a HP is
4/9 Bihar Valatonon válasza:
Dell-nél hűtés és hardver problémákat láttam sűrűbben az átlagnál....
5/9 anonim válasza:
Az üzleti hp kiválóan teljesített mindig bár kinek s mire kell egy masina manapság ugye.
6/9 anonim válasza:
Minden gyartonal vannak jol es kevesbe jol elkapott szeriak. A listadhoz en hozzatennem a Dellt, MSI-t, Toshibat, Lenovot es HP-t es akkor nagyjabol megvagyunk a legnagyobb gyartokkal, akiktol normal esetben barmelyik lapost veszed, hosszu idon keresztul ki fog szolgalni.
8/9 anonim válasza:
Lenovo, de csak a Thinkpad széria (illetve ugye régen ez még az IBM-hez tartozott). Meg régebbi Macbookok között azért vannak jók. Meg a HP és a Dell is gyártott egy-két jó üzleti modellt, aztán kb. ennyi. A legtöbb laptop elég ócska.
9/9 anonim válasza:
Lenovo Ideapad G-s széria jó (ez 500), négy éves és semmi baja sincs. A maiak gagyi vacakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!