Jozsef19921 kérdése:
Udv mindenki Van 1 tablettem es az lenne a kerdesem hogy ha az akku 3.7v mennyi tulfeszultseget bir 5v ot ha rakotok az aksi helyere nem lessz baja?
Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 14:45
1/9 anonim válasza:
Igy értelmetlen a kérdés.
Még ha azt a millió helyesirási hibát nem is nézzük.
2/9 A kérdező kommentje:
Most igy visszanezve :)
A tablett 3.7v-vel mukodik es a kerdesem az hogy max hany voltot lehet rakotni hogy ne mennyen tonkre a tablett
Inpout 3.7v de en dc-n akarom hasznalni PL usb csak az 5v es nem tudom hogy tonkre vagja e :)
2017. okt. 19. 21:06
3/9 anonim válasza:
A tablettek általában 5 volton működnek. Ha az akku benne van, akkor semmiképpen nem árt neki.
4/9 A kérdező kommentje:
En az akku helyett akarok dc-tapot
Az akkut kiveszem es az helyett akarok dc-t nem a mikro-usb bemenettel akarom uzemeltetni hanem az aksi helyere akarok bekotni DC aramot
PL: az alaplapbol kilogo piros es fekete +/- os kabelekre akarok kotni 1 usbA vegzodesu kabelt es ugy kapna az aramot de az 5v :)
2017. okt. 20. 11:24
5/9 anonim válasza:
Nekem volt egy Mio típusú navigátorom, aminek tönkrement az akkuja, én is rá kötöttem az 5 voltot. Haza is vágta. Én nem ajánlom!
6/9 A kérdező kommentje:
Pont ettol felek :(
Majd keresek 3.6 vagy kicsit nagyobb toltot
2017. okt. 20. 12:48
7/9 A kérdező kommentje:
Szetneztem es van 1 pont 3.7v adapterem :) :)
2017. okt. 20. 16:25
8/9 anonim válasza:
Egy próbát megér. Kérdés, hogy a tablett töltőáramköre hogy reagál rá.
9/9 A kérdező kommentje:
ugyan az, nem imdult de rakotottem 1 2x2cm aksit a regi helyere es mukodik usb-vel :)
2017. nov. 6. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!