Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem van köztetek valaki klímaszerelő vagy ehhez nagyon értő egyén.

Tetőtér 4ik emelet és már most is dög meleg van folyik rólam a víz. Úgy szoktuk, hogy nyáron az összes ablakot letakarjuk ilyen( amit autóba raknak ami visszaveri a fényeket) fóliával és csak reggelig hagyjuk nyitva,hogy a még nem olyan meleg levegő bejöjjön és utána abba vagyunk egész nap de kora délutánra már így is baromi meleg van a lakásba és folyik rólunk a víz. Valami klímára lenne szükségünk, de ilyen 300 ezer ft semmikép sem áll rendelkezésre. Olcsón jót kéne. Gondolom mindenkép inverteres klíma legyen. A belmagasság 2,7 m a lakás 60nm de általában az én szobám(10-15m2 talán) a legmelegebb a többi elviselhető de az se lenne baj, ha ott is hűlne.

Erről mi a vélemény??

[link]

vagy ez

[link]

Esetleg valami klímás weboldal nincs ami segít kiválasztani mi kell nekünk? Illetve hova célszerű tenni a klímát? A lakás úgy van megcsinálva, hogy van egy folyósó annak az elején a bejárati a legvégén a fürdőszoba és ahogy mész a folyóson baloldalon végig sorban a szobák. Hova lenne célszerű tenni a klímát(én szobám pont középen van)?

Köszi!

2010. máj. 29. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én tudok egy olcsóbbat

[link]

Az egyik ismerősünk kilmaszerelő és megkérdeztük tőle hogy ismeri e, és mondta hogy a legtöbb helyen ilyet szerelt fel, semmi panaszuk rá ahová ezt felrakta, szóval mi is ilyet szereztünk 2 szobára, de még nincs felszerelve.

2010. máj. 29. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Én mindenképpen invertereset néztem , hogy ne tépje ki a falból a villanyórát. Ez meg ahogy látom nem az. :S
2010. máj. 29. 16:54
 3/4 anonim válasza:
jót!!!!olcsót!!!!
2010. máj. 29. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajna ennél a jó és olcsó kizárja egymást szerintem!!
2010. máj. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!