Milyen klímát vegyek?
Sziasztok!
Remélem van köztetek valaki klímaszerelő vagy ehhez nagyon értő egyén.
Tetőtér 4ik emelet és már most is dög meleg van folyik rólam a víz. Úgy szoktuk, hogy nyáron az összes ablakot letakarjuk ilyen( amit autóba raknak ami visszaveri a fényeket) fóliával és csak reggelig hagyjuk nyitva,hogy a még nem olyan meleg levegő bejöjjön és utána abba vagyunk egész nap de kora délutánra már így is baromi meleg van a lakásba és folyik rólunk a víz. Valami klímára lenne szükségünk, de ilyen 300 ezer ft semmikép sem áll rendelkezésre. Olcsón jót kéne. Gondolom mindenkép inverteres klíma legyen. A belmagasság 2,7 m a lakás 60nm de általában az én szobám(10-15m2 talán) a legmelegebb a többi elviselhető de az se lenne baj, ha ott is hűlne.
Erről mi a vélemény??
vagy ez
Esetleg valami klímás weboldal nincs ami segít kiválasztani mi kell nekünk? Illetve hova célszerű tenni a klímát? A lakás úgy van megcsinálva, hogy van egy folyósó annak az elején a bejárati a legvégén a fürdőszoba és ahogy mész a folyóson baloldalon végig sorban a szobák. Hova lenne célszerű tenni a klímát(én szobám pont középen van)?
Köszi!
Hát én tudok egy olcsóbbat
Az egyik ismerősünk kilmaszerelő és megkérdeztük tőle hogy ismeri e, és mondta hogy a legtöbb helyen ilyet szerelt fel, semmi panaszuk rá ahová ezt felrakta, szóval mi is ilyet szereztünk 2 szobára, de még nincs felszerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!