Milyen lámpát vegyek kinábol?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék venni magamnak egy lámpát a legfontosabb hogy nagy fényereje legyen. Milyet érdemes?Néztem többet is de nem igazán tudok dönteni. Mire kel odafigyelni? [link]
Ezt a kettőt néztem a több ledesben kicsit kételkedem müködne rendesen?Nem szeretnék túl nagyot aksit külön rendelnék hozzá. Nem fontos hogy zoomolható legyen de ha az nem probléma.Lényeg hogy erős legyen.Max 20 dollárig?Mi lenne a legjobb vétel?
2017. okt. 15. 20:34
1/5 anonim válasza:
Ebben van bluetooth hangszóró, fm rádió, sd kártyás zenelejátszás, 4000ma powerbank, csepp és porálló. 2 fokozatú lámpa, szerintem eddigi lámpáim közül a legnagyobb fényerővel. Már 4et rendeltem, nem magamnak, hanem mert a haveroknak is kellett. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi de nekem elég csak ha világit:)
2017. okt. 15. 20:53
3/5 anonim válasza:
Miért nem mész be a helyi boltokba? Igaz én vidéken élek, igy nem tudok konkrét cimet mondani, de nagyon jo lámpát vettem 800 forintért is.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért mert van tapasztalatom a 800forintos lámpákkal ...
2017. okt. 15. 21:47
5/5 anonim válasza:
Ilyet vegyél, ez elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!