Hol lehet úgy xbox 360 3 led hibát javíttatni, hogy ki küldenek egy futárt a konzolért, majd visszahozzák futárral?
Ha nem módosítottad a konzolt, akkor felhívod az ügyfélszolgálatot, utánna küldenek egy futárt és kb egy hét múlva már hozza is vissza:)
Gondolom még van rá garancia, ha jól tudom 3 év van rá.
Nos... akkor 50-50% esélyed van:)
Amúgy nem is hinnéd, hogy mennyire leszarják(bocsi de így van) az, hogy neked flashelt. Maximum visszaküldik... és nem javítják meg, de veszteni nem fogsz.
Havernak is flashelt és mégis megjavították, de másiknak nem.
Elküldte még1x és már megjavították, de amúgy ott nem úgy van, hogy fogják és megnézik a gépet, hanem futószalagon megy a gép és a csávó megnézi, hogy mi a baja és megjavítja, vagyis amennyit én hallok a szervízről.
[link] én tudom őket ajánlani
A PIROS HALÁL! Kb. minden tizedik xbox legalább 1szer meghibásodik így! 1:10 az esélye, hogy pont veled történik ez....sajnos az a 10% nálad volt! :(
...szegény xbox...
hülyeség az a 10%.
régen legalább 40-50% volt, mostmár pedig 3-4% maximum.
Az a vicc, hogy ismerőstől vettem, aki nem használta kb semmit és én is 2 hónap alatt használtam talán 10 órát. Van rajta hűtés módosítás, flash meg minden, de így is elszállt és 2008 év végi darab. Köszönöm segítséget amúgy :)
De azért várok még szervízeket, akik küldenek futárt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!