Laptoppal kapcsolatos kissebb probléma?
Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit! Pár hete vásároltam egy új laptopot, mert a régit elavultnak, lassúnak véltem. Egészen máig nem volt a CD-s cuccra (42 évesen sajna nem tudom a nevét) amibe beteszed a CD-t ás lejátsza a filmet róla. Nos a helye ahol ennek lennie kell, megvan, de nincs rajta nyitógomb! Ugyanezen a weboldalon láttam egy Sajátgép-kiadás megoldást, de ez nem működött. Előre is örülök a segítőkész embereknek!2017. okt. 14. 23:12
1/7 A kérdező kommentje:
Ha bárki kíváncsi rá, vagy ez segít bármit is akkor egy HP ProBook 455 G3 típusú Laptopom van!
2017. okt. 14. 23:14
2/7 anonim válasza:
ha bele van rakva valahol ott van a nyitó gomb is
max valami pöcköt keress rajta ne egy nagyobb valamit sokszor alig látni
amúgy dvd olvasó/író
3/7 anonim válasza:
képen ahogy nézem ott van közép tájékon a nyitó gombja
de tényleg csak egy kissebb valami nem olyan mint a régieknél
4/7 anonim válasza:
és a gép jobb oldalán, mondjuk gondolom hogy ezt azért tudod
de most aki nem igazán ért hozzá nem árt mondani :)
remélem tudtam segíteni
5/7 anonim válasza:
A laptop jobb oldalán van, a kis hosszú, vékony gombot kell megnyomni a lyuk mellett:
6/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak azt mondom, hogy nincsen rajta ilyen
2017. okt. 15. 00:36
7/7 anonim válasza:
Van egyáltalán beépített cd/dvd eszköz? Manapság már nem szükségszerű. A Sajátgépben látod a cd/dvd meghajtót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!