Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a powerbank tényleg lehet...

Ez a powerbank tényleg lehet ekkora vagy kamu?

Figyelt kérdés

Hát nem értem én ezt, azért a 20000 mAh az mégiscsak 20 Ah-s aksi, majdnem egy kisebb kocsi aksija lenne már, nem?

sztetek ez egy jó nagy kamu vagy tényleg tudhat ennyit?

mert ha tud netán, akkor ingyen van ....

[link]

2017. okt. 11. 16:52
 1/5 A kérdező kommentje:

itt meg a másik, egyszerűen nem akarom elhinni h ilyen méretbe sikerül beszorítani 20 Ah-t

[link]

2017. okt. 11. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos léteznek ekkora powerbankok csak nem ennyiért, no meg a mérete se lenne ekkora.

Ez valószínűleg csak 2000mAh.

Tehát jól gondolod. Ez egy hatalmas kamu.

2017. okt. 11. 16:59
 3/5 Zzzoli ***** válasza:

Ez a TP Link, nekem ilyen van:

[link]

Tényleg tudja a 15000mAh-t és kétszer annyi az ára.

Szerintem nem teljesíti a ráírtakat ennyi pénzért.

2017. okt. 11. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Fizikailag is lehetetlen lítium technológiával. Persze hogy kamu. Ez olyan mint a gyári-utángyártott akkuk.

Pl.: Gyári 2000mAh, míg az utángyárott 2600mAh. :)

Powerbank téren a Xiaomi, illetve a YooBao bizonyított a legjobban. Ár-érték arányban a legjobb elektronikával vannak felszerelve.

Én eustockról csaptam le egy 10Ah-s gyorstöltős Xiaomi Pro 10Ah-s készülékre. Amint raktárra érkezett, ment is a rendelés :D

Abszolút hozza az előírt teljesítményt. Az, hogy QuickCharge 2.0 támogatással rendelkezik (in-out), számomra nagy előny, olyan mintha a gyári hálózati töltőmmel tölteném az LG G6 mobilomat.

2017. okt. 11. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
sztem ti is vicceltek, hát az a TP-linket 15 Ah-s bank is csak kamu lehet. nem értelek titeket hát arányaiban az még sokkal kisebb is ...
2017. okt. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!