Hogyan előhetném meg, hogy a fülhallgatóm kontakthibás legyen?
1500 ft-os fülestől ne sokat várj. Ezek egyszer használatos, eldobós fülesek, rossz hangminőséggel. Addig hittem, hogy jók, még nem hallottam jobbat. Egyszer 6000 ft-ért vettem fülest, két-három évig elvoltam vele, ég és föld volt hangminőségben és tartósságban is a különbség, pedig ez az ár sem sok. A csavarással pont rosszat teszel, lásd az ismerősöd esetét. Két hosszabbítónk van, az egyik vastag a másik vékonyabb kábeles, ugyanúgy összetekerve tesszük el. A vastagabbnak semmi baja, a vékonyban már annyi csavarodás van, hogy kevésbé emlékeztet a gyári alakjára. Ha fülhallgató vékonyságú kábel lenne, már rég megtört volna.
Én csak a laptopnál használok fülest, alig van kihúzva, hajtogatva, viszont elég gyakran beleakad a kezem és kitépem a fülemből. Egy Sony okostelefonhoz adták. A telefon már rég kiszolgálta az idejét, de a füles még mindig jó, pedig legalább 3 éve használom folyamatosan.
Nem szabad össze tekerni, csak úgy letenni és kész.
Mert ha mindig egyfelé ugyan úgy hajtogatod, ott meg fog törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!