Régi laptopokat hol tudok leadni, környezetkímélően, hogy ne egyszerűen a kukába legyen kidobva?
Ahol vásárolsz ott leadhatod, de pénz nem jár érte.
Mit is mondtál, melyik bolygó, kontinens, ország illetve település érdekel? Mert a gondolatolvasó kollégák éppen ebédelni mentek.
Add egy rászorulónak ajándékba inkább, mint le valahova, mert 2 perc múlva meghirdetik jó haszonnal.
A régi gondolom működőt jelent...
1.) Az eszközök régiek, nem én vásároltam őket, fogalmam sincs ki volt az eladó. Ezzel együtt valoszinusitem, hogy amennyiben kisebb boltban tortent a vasarlas a hely mar megszunt.
A a gondolatolvasó kollégáknak joetvagyat - a valasz haszontalan.
2.) Mukodik igen. Milyen raszorulonak gondoltad? Ha felrakom a netre azzal, hogy ingyen elviheto akkor aki jelentkezik erte raszorulo lesz es nem fogja megprobalni eladni utana 2 perccel?
Ugyan.
3.) Kosz,ezt mar megjartam, max 300 forintot ajanlottak erte ha elviszem, az isten hata mogotti telepukre.
---------------
Egyszerubb lesz leadni a MediaMarkt-ban for free, az "ertekesebb" alkatreszeket kiszedni es eladani külön.
"1.) Az eszközök régiek, nem én vásároltam őket, fogalmam sincs ki volt az eladó. Ezzel együtt valoszinusitem, hogy amennyiben kisebb boltban tortent a vasarlas a hely mar megszunt.
A a gondolatolvasó kollégáknak joetvagyat - a valasz haszontalan. "
A vásárlás helye az, ahol vásárolsz egy újat. Tehát azonnal tudni fogod hogy hol van, mert ott fogsz fizetni a pénztárnál.
pedig teljesen jól válaszolt az egyes.
te az a fajta vagy, aki abba rúg, aki segíteni próbál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!