Lehetséges autóakkumlátorra egy hosszabitót rákötni?
Járható út a töltésnek azon módja, hogy ha autóakumlátorra rákötök egy hosszabbítót, azzal telefont és egyéb műszaki cikket töltsek?
Sajnos olyan helyre keveredtem, ahol éjszaka áramtalanítanak, így nincs lehetőségem a töltés általános módjának igénybevételére.
Minden választ előre is köszönök :)
Ajjaj, 2#-es !
Amikor az autóban ülsz és töltöd a telefonodat,laptopodat,stb. akkor is 220 V váltóáramról töltöd a telefonodat? Csak kérdezem! Igaz itt most nem veled kellene kommunikálnom hanem a kérdezővel, csak láttam mit írtál és nem hagyhattam szó nélkül.
Kérdező ! szerintem lehet autó aksiról tölteni a telefont,stb. Én úgy csinálnám, hogy vennék egy autós töltőt, azt értelemszerűen rákötném az aksira és máris mehet a telefon töltése.
Szivargyujtos USB, microusb toltok leteznek olcson. Tolteshez gyujtason kell lennie az autonak.
Laptoptolto is letezik szivargyujtoba, illetve a 230V-os inverter is lehet megoldas.
"ha autóakumlátorra rákötök egy hosszabbítót, azzal telefont"
Ez a szóhasználat, hogy "akkumulátorra hosszabbítót", arra utal, hogy a kérdező nem autóvillamossági v. villanyszerelő. De szerintem a feladat megoldható, ha tudod mit csinálsz...
Tegyük fel ráhelyezem egy autóakkumlátorra az akkumulátor töltőt, majd a csatlakozó fej helyére, amit lenyisszantottam, egy szintén nyisszantott elosztót kötök, úgy működhetne áramforrásként a dolog?
Ennél értelmesebben sajnos nem tudom kifejezni magam, de aki meg akarja érteni, az meg fogja.
Az ilyen "lehet", meg "hat latom nem vagy villanyszerelő" válaszokból csak annyit tudok megállapítani, hogy az illető legalább akkora sík a témában, mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!