Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek vissza kapom majd...

Szerintetek vissza kapom majd a penzt?

Figyelt kérdés
Jofgason talaltam egy jo aru telot, de mivel az elado tavol lakik tolem azt mondta h postazzuk inkabb. A termekrol irt egy szerzodest is amiben reszletesen leirt minden, mikor adja fel a csomagot, meg irta h ha nem tetszene a termek vagy barmi problema adodna vele akkor 3 napig koteles vissza vasarolni.A szemelyit is lefotozta, es azt is elkuldte biztositek kent. Mondta hogy mivel utan vetellel mar tobbszor jart porul ezert inkabb elore utalassal kuldjem a penzt. Egyebkent termekrol megadott minden infot sorozat szamot, stb.. Mondtam hogy felek az elore utalastol, de mondta hogy onis jart mar porul de azt is hamar elkaptak, meg irta hogy o megadott minden adatot es hogyha nem is kapnam meg a csomagot es feljelentest teszek okirat hamisitasert is megbuntethetik. Elore utaltam neki 65e Ft-t. Irta hogy feladta a csomagot es mondta hogy ha megjon a csomag es mindent rendben talalok akkor utaljam a tobbit. Ez hetfon volt es ez a 4ik nap hogy nem jott semmi. Az elado neha neha valaszol messengeren mert elvileg elfoglalt. Mondta meg hetfon hogy szerdan jon meg, de nem jott meg szerdan meg azt hogy csutortokon. Irtam ma neki de meg nem valaszolt. A telefonja kisipol, de nem csak az en telefonomrol ugyhogy nem engem tiltott le, lehet h valami kamu telefonszam. Ma irtam neki egy felszolitast, mivel ugyved a rokonom es segitett ez ugybe. Szerintetek varjak meg hatha megjon? Vagy mennyi ido. Mostan adta fel a csomagot, de a csomagszamot nem kuldte el, mert elvileg elfelejtette(ami mar szinten eleg gyanus)
2017. okt. 5. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Aha jól van.

Írtad hogy jófogás.

Na nekem erről az a véleményem, hogy bármit vennék, senkinek nem utalnék soha semmit, nulla forintot. Ha veszek valamit megnézem, kezembe veszem, ha tetszik kifizetem, és elviszem a dolgot.

Majd biztos utalnék bármennyit is, azt persze majd küldi nekem, hiszen mondta, persze.

2017. okt. 5. 20:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Tudom tisztaba vagyok vele, de legyszi segito kesz valaszokat adjatok, tisztaban vagyok vele hogy elb*sztam, de most ne irjatok le meg 10-en
2017. okt. 5. 20:18
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez a szerződés, személyi, stb már simán gyanús.

Utánvét? Simán. Ha már szívatták meg, felajánlod,

hogy átutalod azt a 1000 ft-ot előre, amennyibe

a futár kerül. Így véletlen sem bukja el a csomag-

küldés költségét. Így max 1000 ft-ot buksz (lehet

azt sem véglegesen), és nem 65-öt.

2017. okt. 5. 20:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Már a történet elején érezni lehet, hogy az egész kamu. Ezt sajnos bebuktad.

A személyi valószínűleg vagy egy rég lejárt személyi volt vagy pedig egy hajléktalané. Hiába teszel feljelentést, valószínűleg nem te leszel az első az illető ellen és az utolsó sem.

Szinte biztos vagyok benne, hogy azt a 65000Ft-ot soha többet nem látod majd.

2017. okt. 5. 20:24
 5/18 anonim ***** válasza:

Jó most nem akarjuk leírni de sajna szerintem buktad a pénzt.

Tanulópénz, interneten szerintem ilyet nem szabad.

2017. okt. 5. 20:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez sajnos mar keso banat. Amugy jovoheten szerdan megy a feljelentes ha nem jon meg addig a csomag.
2017. okt. 5. 20:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Írd be a szamélyin szereplő nevet a Google-be és keress rá. Ha nem túl gyakori név akkor valószínűleg fogsz találni róla 'csalás' címszóval találatokat. Különben jófogáson van háztól házig szolgáltatás ahol egy forintjába nem kerül az eladónak ha visszamegy az utánvét. Miért nem ezzel kérted? Akkor a pénz is a jófogáson keresztül fut át így hozzá is csak azután kerül, hogy átvetted a csomagot + 3 nap átfutási idő ami alatt jelenteni tudod a jófogásnak.

Kár halogatni az egészet. Hétköznap énis nagyon elfoglalt vagyok de amikor eladtam egy fajhallgatót 120 000Ft-ért előreutalással mégis fel tudtam adni másnap reggel és megérkezésig maximum egy órán belül válaszolni minden kérdésre a vevőnek. Egyértelműen azért nem válaszol mert átvert.

2017. okt. 5. 20:32
 8/18 A kérdező kommentje:
Valoszinu. Mind1 remelem megoldodik az ugy, amugy az ugyvedem tanacsara lett 3 munkanap.
2017. okt. 5. 20:35
 9/18 A kérdező kommentje:
[link] Megtalaltam 😢 ahh most nagyon ideges vagyok nem tudom mit csinaljak.
2017. okt. 5. 20:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem te ezt már itt vásárlás előtt is megkérdeted. Hogy csak a felét kell elutalni , a másik felét pedig majd.

Mindenki leakart erről beszélni. IPhone 7 volt.

Miért nem hallgattál valakire. ???????????????????????

2017. okt. 5. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!