Szerintetek vissza kapom majd a penzt?
Aha jól van.
Írtad hogy jófogás.
Na nekem erről az a véleményem, hogy bármit vennék, senkinek nem utalnék soha semmit, nulla forintot. Ha veszek valamit megnézem, kezembe veszem, ha tetszik kifizetem, és elviszem a dolgot.
Majd biztos utalnék bármennyit is, azt persze majd küldi nekem, hiszen mondta, persze.
Ez a szerződés, személyi, stb már simán gyanús.
Utánvét? Simán. Ha már szívatták meg, felajánlod,
hogy átutalod azt a 1000 ft-ot előre, amennyibe
a futár kerül. Így véletlen sem bukja el a csomag-
küldés költségét. Így max 1000 ft-ot buksz (lehet
azt sem véglegesen), és nem 65-öt.
Már a történet elején érezni lehet, hogy az egész kamu. Ezt sajnos bebuktad.
A személyi valószínűleg vagy egy rég lejárt személyi volt vagy pedig egy hajléktalané. Hiába teszel feljelentést, valószínűleg nem te leszel az első az illető ellen és az utolsó sem.
Szinte biztos vagyok benne, hogy azt a 65000Ft-ot soha többet nem látod majd.
Jó most nem akarjuk leírni de sajna szerintem buktad a pénzt.
Tanulópénz, interneten szerintem ilyet nem szabad.
Írd be a szamélyin szereplő nevet a Google-be és keress rá. Ha nem túl gyakori név akkor valószínűleg fogsz találni róla 'csalás' címszóval találatokat. Különben jófogáson van háztól házig szolgáltatás ahol egy forintjába nem kerül az eladónak ha visszamegy az utánvét. Miért nem ezzel kérted? Akkor a pénz is a jófogáson keresztül fut át így hozzá is csak azután kerül, hogy átvetted a csomagot + 3 nap átfutási idő ami alatt jelenteni tudod a jófogásnak.
Kár halogatni az egészet. Hétköznap énis nagyon elfoglalt vagyok de amikor eladtam egy fajhallgatót 120 000Ft-ért előreutalással mégis fel tudtam adni másnap reggel és megérkezésig maximum egy órán belül válaszolni minden kérdésre a vevőnek. Egyértelműen azért nem válaszol mert átvert.
Szerintem te ezt már itt vásárlás előtt is megkérdeted. Hogy csak a felét kell elutalni , a másik felét pedig majd.
Mindenki leakart erről beszélni. IPhone 7 volt.
Miért nem hallgattál valakire. ???????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!