Ezeket hogyan lehet csinálni SEMTA v2-ben?
Figyelt kérdés
-autóban Gps-t bekapcsolni? Vagy ha venni kell akkor hol?
-autót bezárni/kinyitni?
-mit csináljak ,ha a határon kifizetném a pénzt és nem engedi?
-kocsiban övet bekapcsolni/kikapcsolni?
-csomagtartót kinyitni/bezárni?
-Az NPC-től hogyan lehet vásárolni?
-személyi igazolványt hol lehet csináltatni?
Régen játszottam vele, és már nem emlékszek sok mindenre belőle ,és jobb lenne úgy újra másik gépen regisztrálni, hogy ezeket felelevenítem. :) a google a barátod válaszokat nem várom ,mert a fórumot már átolvastam és azokra az alap szabályokra és fogalmakra még emlékszem. Lehet hogy valamit kifelejtettem de azt is meg fogom kérdezni.
2017. okt. 1. 11:51
1/2 anonim válasza:
Szemelyit a varoshaza mellett tudsz venni,autot bezarni es kinyit k betuvel, ov azt hiszem f5 hanem akkor valamelyik f-es billentyu, csomagtarto m-et megnyomod aztan egerrel rakattintasz, npc-tol ugyanigy m es eger
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 1. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!