Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit jelentenek a vezetékek a...

Névtelenül nevű kérdése:

Mit jelentenek a vezetékek a tablet akksiján?

Figyelt kérdés

Van egy tabletem amiben rossz az akksi. Tudnék rendelni ugyanolyan méretű és ugyanannyi voltos akksit, de abból csak 2 vezeték jön ki (vekete és piros), az enyéből meg három, fekete, fehér és piros.Be lehet kötni a két vezetékeset is az enyémbe?

Tehát pont akkora, pont annyi voltos.

2017. szept. 30. 17:09
1 2
 11/17 Szirty ***** válasza:
100%

"Nem úgy kötöm be, ahogy te belémkötöttél."

Én csak megkérdeztem mi az elképzelésed a dolog kivitelezésével kapcsolatban, mert őszintén szólva nem úgy tűnt hogy ez menni fog.

"Nem találok típusazonosat, ezért írtam ki a kérdést."

Esetleg kérdezd meg a megfelelő oktatót is a debreceni Egyetem Műszaki karán, ahol tanulsz!

2017. okt. 1. 13:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Egy leírásban megtaláltam, hogy ennél a piros a BATT, a fekete a GND és a fehér az NTC. Mi lehet ez az NTC? Minek a rövidítése? hőmérséklet szenzor vagy kommunikációs szál? Esetleg a cellák /ha több van/ kiegyensúlyozására való?
2017. okt. 1. 14:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Á nem lehet ezeket zavarni. Ha már megvan a cucc, segít, de nem akarom zargatni.

Szóval az elképzelésem az lenne, hogy megtudjam, mi az a fehér szál ennél a típusnál, és hogy ki lehet-e hagyni, vagy nem. Vannak univerzális akksik, de azok két szálasak.

2017. okt. 1. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
2017. okt. 1. 18:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Negatív karakterisztikájú termisztor. Ott a pont, köszönöm a linket.

A másik kivezetése közös a földdel?

2017. okt. 1. 19:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Az van, hogy ha elindítok egy húzós játékot, akkor 3,8 voltról szépen letáncol 3 volt alá úgy 15 másodperc alatt, teljes töltöttség mellett. 2.95-nél pedig újraindul.

Terheletlenül tartja a 3,8 voltot, de ha valamit futtatok az operációs rendszeren kívül, akkor szépen lemegy a feszültség, és újraindul.

2017. okt. 1. 20:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Okés, sikerült rendelnem egyet a segítségetekkel. Így, hogy termisztorosat kerestem, már voltak találatok.

Mennek a kezek.

2017. okt. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!