Mit jelentenek a vezetékek a tablet akksiján?
Van egy tabletem amiben rossz az akksi. Tudnék rendelni ugyanolyan méretű és ugyanannyi voltos akksit, de abból csak 2 vezeték jön ki (vekete és piros), az enyéből meg három, fekete, fehér és piros.Be lehet kötni a két vezetékeset is az enyémbe?
Tehát pont akkora, pont annyi voltos.
"Nem úgy kötöm be, ahogy te belémkötöttél."
Én csak megkérdeztem mi az elképzelésed a dolog kivitelezésével kapcsolatban, mert őszintén szólva nem úgy tűnt hogy ez menni fog.
"Nem találok típusazonosat, ezért írtam ki a kérdést."
Esetleg kérdezd meg a megfelelő oktatót is a debreceni Egyetem Műszaki karán, ahol tanulsz!
Á nem lehet ezeket zavarni. Ha már megvan a cucc, segít, de nem akarom zargatni.
Szóval az elképzelésem az lenne, hogy megtudjam, mi az a fehér szál ennél a típusnál, és hogy ki lehet-e hagyni, vagy nem. Vannak univerzális akksik, de azok két szálasak.
Negatív karakterisztikájú termisztor. Ott a pont, köszönöm a linket.
A másik kivezetése közös a földdel?
Az van, hogy ha elindítok egy húzós játékot, akkor 3,8 voltról szépen letáncol 3 volt alá úgy 15 másodperc alatt, teljes töltöttség mellett. 2.95-nél pedig újraindul.
Terheletlenül tartja a 3,8 voltot, de ha valamit futtatok az operációs rendszeren kívül, akkor szépen lemegy a feszültség, és újraindul.
Okés, sikerült rendelnem egyet a segítségetekkel. Így, hogy termisztorosat kerestem, már voltak találatok.
Mennek a kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!