Mi a véleményetek erről a típusú laptopról ASUS VivoBook Max X541UJ-GQ010?
Már egy ideje keresgélek és kérdezősködtem is hozzáértőktől, de most úgy érzem, hogy ez lenne a tökéletes. Egyetem miatt jutottam arra, hogy ideje lenne egy saját gépet beszerezni.
Szempont volt, hogy Intel processzoros legyen (csak nem N jelű), matt kijelzős, 15,6", fehér (vagy legalábbis nem fekete) és az ár is 110-120 ezer környéki.
Félek, hogy átsuhantam valami olyan paraméteren, ami problémát jelenthet a későbbiekben, ezért szeretném még a rendelés előtt kikérni a véleményetek.
Előre köszönöm a válaszokat!
Egyetem miatt vált szükségessé, gondolok itt jegyzetek, kiselőadások... készítésére.
Néha biztos befigyel a közösségi oldalak böngészése, filmnézés stb.
Az operációs rendszert meg minden mást külön kell telepíteni rá. Eszméletlen árak vannak, ha járna az is hozzá. A telepítést informatikus ismerősömmel olcsóbban megúszom, mintha már úgy venném.
Szerintem nem feltétlen.
Vannak ilyen árban Asus-ok neten ahol kapsz egy windows-t hozzá, és ugyanúgy i3 cpu, stb, kb. ezek a paraméterek.
Bár lehet tennék még hozzá és olyat vennék amihez jár windows.
Hol szeretnéd megvenni?
Melyik áruház, melyik bolt?
Mondjuk mint notebook jó szerintem.
i3 cpu, 2 GB-os nvidia videokari.
Ja még annyi jobb volna szerintem full hd kijelző, de azok drágábbak sajna.
Meg ugye a windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!