Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a típusú laptopról ASUS VivoBook Max X541UJ-GQ010?

Figyelt kérdés

Már egy ideje keresgélek és kérdezősködtem is hozzáértőktől, de most úgy érzem, hogy ez lenne a tökéletes. Egyetem miatt jutottam arra, hogy ideje lenne egy saját gépet beszerezni.

Szempont volt, hogy Intel processzoros legyen (csak nem N jelű), matt kijelzős, 15,6", fehér (vagy legalábbis nem fekete) és az ár is 110-120 ezer környéki.

Félek, hogy átsuhantam valami olyan paraméteren, ami problémát jelenthet a későbbiekben, ezért szeretném még a rendelés előtt kikérni a véleményetek.

Előre köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 29. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Mire használnád?
2017. szept. 29. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem jár hozzá windows?
2017. szept. 29. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyetem miatt vált szükségessé, gondolok itt jegyzetek, kiselőadások... készítésére.

Néha biztos befigyel a közösségi oldalak böngészése, filmnézés stb.

Az operációs rendszert meg minden mást külön kell telepíteni rá. Eszméletlen árak vannak, ha járna az is hozzá. A telepítést informatikus ismerősömmel olcsóbban megúszom, mintha már úgy venném.

2017. szept. 29. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen.

Vannak ilyen árban Asus-ok neten ahol kapsz egy windows-t hozzá, és ugyanúgy i3 cpu, stb, kb. ezek a paraméterek.

Bár lehet tennék még hozzá és olyat vennék amihez jár windows.

2017. szept. 29. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Több hete ezt böngészem és nem találtam, de ha tudsz olyat, szívesen fogadom róla a linket.
2017. szept. 29. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Hol szeretnéd megvenni?

Melyik áruház, melyik bolt?

2017. szept. 29. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:
alza.hu vagy laptop.hu
2017. szept. 29. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk mint notebook jó szerintem.

i3 cpu, 2 GB-os nvidia videokari.

Ja még annyi jobb volna szerintem full hd kijelző, de azok drágábbak sajna.

Meg ugye a windows.

2017. szept. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!