Mayan125 kérdése:
Hogyan kell uj hutut beuzemelni?
Figyelt kérdés
Tisztaban vagyok vele, hogy naiv a kerdes. Varakozasi idot stb tudom. Amire kivancsi lennek, kell-e valamilyen szerelest elvegezni, csovet bevezetni, eltavolitani esetleg dolgokat vagy csak egyszeruen bedugom a konnektorba?2017. szept. 23. 14:18
1/8 anonim válasza:
Nem kell semmi, ha letelt a várakozási idő, bedugod, beállítod a hőfokot és ennyi.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2017. szept. 23. 14:22
3/8 anonim válasza:
Előtte ki szoktam törölni ugyanúgy, mint amikor leolvasztom. Akkor legalább tudom, hogy valóban tiszta. Az utolsó szerelők, mesterek, szállítók, stb. ki tudja milyen mosatlan kézzel nyúlkáltak benne.
4/8 anonim válasza:
Ja igen, ezt kihagytam, hogy kicsit átmosom kívül belül mielőtt beüzemelem, de gondoltam ez természetes.
5/8 Vortrex válasza:
Még azt szokták tanácsolni, hogy első alkalommal ne használd nagy fokozaton, csak miután már lehűlt
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez hasznos tanacsnak bizonyult Vortrex. 3-as fokozaton inditottam eloszor de bejegesedett a belseje egy par ora utan igy lejjebb vettem.Koszonom mindnekinek!
2017. szept. 23. 15:44
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonjuk utolso! :)
2017. szept. 24. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!