Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért csak sárgán nyomtat a...

Miért csak sárgán nyomtat a nyomató?

Figyelt kérdés

Kaptam használtan egy Epson XP-422-es nyomtatót. Viszont csak sárgán nyomtat, pedig a magentában illetve a cyánban is van, a fekete patron pedig üres. Miért nem nyomtat más színt? Egyébként után gyártott patron van benne nem tudom számít-e. (A tisztításokat már próbálgattam egyébként.)

Köszi a válaszokat.

2017. szept. 22. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Bele száradt, ki kell tisztitani.
2017. szept. 22. 18:59
 2/7 Alain Delon ***** válasza:
Vidd szervizbe. Tényleg beszáradt.
2017. szept. 22. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha kicserélem az összes patront az nem megoldás? Illetve itthon nem tudom megoldani a dolgot valahogy?
2017. szept. 22. 19:32
 4/7 Alain Delon ***** válasza:
Nem, mert a fúvókák száradtak be. Én meg is értem azt, aki neked adta a nyomtatót, mert nekem is volt pont egy Epsonom, de ahányszor szervizbe vittem emiatt, azon az áron vehettem volna egy másik nyomtatót. Végül kitettem a kukához, onnan meg elvitte valaki. Ha nem fogod napi szinten használni, akkor újból be fog száradni. Szóval gondold meg, hogy kell-e. A tintasugarasokkal ez a baj.
2017. szept. 22. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én beszáradt tollat láttam már, mamámnak azt mondták, kezdje el a tűzhelynél a tollbetétet melegíteni. Működött. Amúgy ő túlmelegítette, és kifröccsent belőle a tinta; pedig látszódott már, hogy elég lesz.
2017. szept. 22. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
*ja de ha amiben a tinta van,az műanyag, akkor nem jó ötlet melegíteni semmi képpen, mert az szétolvad. Amúgy csak gondoltam, leírom ezeket.
2017. szept. 22. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért adták neked, hogy te dobd ki a szemétbe, ami ugye tilos...
2017. szept. 25. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!