Vajon mitől csipogok be a lopásgátló kapun befelé?
Figyelt kérdés
Ma becsipogtam két üzletben is. A másodikban a biztonsági őr nem látta, hogy éppen befelé vagy kifelé megyek, így megkért, hogy a táska nélkül menjek át a kapun, úgy is csipogott. Fogalmam sincs, vajon mi lehet az oka, de nagyon szeretném kideríteni. Ott, akkor, elég ciki volt, így inkább nem kértem meg, hogy derítsük ki, vajon mi csipog. A pulcsimon, ami rajtam volt, belül találtam a belső címkénél egy négyzet alakú fém is címkét, vajon ez okozhatta? Viszont amikor ezt vásároltam, még két üzletben is jártam, ahol nem csipogtam be...2017. szept. 22. 16:48
1/7 anonim 

válasza:

Igen lehet attól, vagy mobil teló.
2/7 anonim 

válasza:

Egyszer tesómmal is volt ilyen, a biztonsági őr felajánlotta, hogy ha gondoljuk, nézzük, mi az oka. A pulcsiján maradt valami, ki is vágták neki, jó fejek voltak
Szinte biztos, hogy a fém volt nálad
3/7 anonim 

válasza:

Hagyd otthon a mobilod és a pulcsidat, próbáld meg úgy.
4/7 anonim 

válasza:

Azok szoktak csipogni akibe az idegenek chipet ültettek be.
Viccesnek hangozhat de komolyan mondtam.
5/7 anonim 

válasza:

Az szinte biztos, hogy a pulcsi cimkén lévő lopásgátló. Szedd le. :) A mobiltelefonra nem raknak ilyet, csak max a dobozaira.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kivágtam a címkét. Viszont nem értem, mikor vásároltuk néhány hete, miért nem jelzett kifelé? Valamint utána még több üzletbe betértünk, és egyszer sem csipogott.
2017. szept. 24. 14:53
7/7 anonim 

válasza:

Kábel, pl telefontöltő stb is okozhat ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!