Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tabletet (esetleg...

Milyen tabletet (esetleg notebook-ot) tudnátok ajánlani a leírtak alapján?

Figyelt kérdés

Néhány éve egy Lenovo IdeaPad Miix 10-et vásároltam, ami elképesztően hatalmas nagy csalódás volt. A tablet eddig is szinte használhatatlan volt, de most el is romlott, szóval muszáj váltanom. Ennél mindenképpen jobb eszközt szeretnék vásárolni.

Elsősorban jegyzetelésre és office programok használatára szeretném használni. Fontos, hogy ne jelentsen problémát a gépnek, ha egyszerre meg van nyitva több dokumentum és mellette mondjuk egy youtube videó. (Az előző tabletem már akkor szenvedett a böngészővel, ha semmilyen más program nem volt megnyitva.) Emellett mindenképp fontos tablet esetén, hogy legyen hozzá billentyűzet és a billentyűzettel egyszerre használható USB port. (Az előző gépen sajnos a kettő nem működött együtt, mert a dokkoló lefedte az usb portot.) Előny lenne, ha könnyen lehetne rá rajzolni, de nem feltétel. Körülbelül 150.000-200.000 Ft értékben gondolkozom.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2017. szept. 14. 10:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha minőségben tényleg megéri, akkor árban hajlandó lennék kicsit fentebb is menni.
2017. szept. 14. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Tabletből iPad Pro / Air (mostmár sima iPad). Nekem volt és bátran merem ajánlani akár használtan is.

Laptopból ezek valamelyikét, szintén használtan is :

Lenovo Thinkpad T széria. T400, T410, T500, T510 és nagyon maximum a T420, T520. Az X szériából az X200 az amiről, tudom, hogy jó. Használtan 80-100 körül vannak a jobbak, a maradékból SSD bele és esetleg plussz memória. HP EliteBook, Toshiba Satellite Pro is jó. Vagy akár egy Macbook Pro régebbi kiadás. Ennyiért láttam már fullosra bővített 2014-as használtat. Az akksi miatt ne aggódj, haverom 7 éves Macbook laptopja még mindig 6 órát kibír nem hálózatra dugva.

2017. szept. 14. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!