Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen e-cigit ajánlotok? 20/L

Milyen e-cigit ajánlotok? 20/L

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira jártas a témában,volt egy Ego Aio elektromos cigarettám,szerettem. Tisztítással nem kellett bajlódni, egyszerű elven működött, elég volt a porlasztót cserélni, a gőz mennyisége és milyensége nekem optimális volt, nem volt túl forró a gőz,azt nem szeretem, töltés közben is lehetett szívni. Ami nekem nem tetszett,hogy túl hangos volt,nagyon erős ,,szürcsölő" hangot adott miközben szívtam,nem tudom ez más típusoknál hogy szokott lenni...

Most kipróbálnék valamilyen másfajta e-cigit,hasonló tulajdonságokkal felvértezve. Az is fontos,hogy ne legyen -legfeljebb kicsit- drágább,mint az Ego Aio. A formájának számomra nincs különösebb jelentősége. Jó lenne,ha több liquiddel lehetne feltölteni mint az Aio-t -ha ez lehetséges- és nem adna olyan hangot, mintha Darth Vader lépett volna a színtérre.

UI.: Milyen nikotinmentes(!) liquid folyadékot ajánlanátok, amire megéri beruházni? A ,,cigaretta ízű" liquid nem büdös? Az online rendelés nem akadály.

Ezer hála!

2017. szept. 13. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond. E-cigiket forgalmazunk, gyártókkal is kapcsolatban állunk emiatt, szakmai konferenciákon is vettem részt. Tudom, hogy káros. Azért kell addig nyomni, amíg nem tiltják be. De te ezzel ne foglalkozz.
2017. szept. 15. 08:49
 12/14 anonim ***** válasza:
"Liquid folyadék". Ez jó!😅 Kérdező! Mielőtt butaságot írnál, próbálj hagyatkozni az anyanyelved használatára!! Liquid = folyadék!!!
2017. szept. 15. 10:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Imádom,hogy GYIK-en minden anyám kínját mondanak,csak használható választ nem igazán látok,még egy ilyen topikban sem,egy végtelenül egyszerű kérdésre... Nem,ehelyett el kell vinni tök más irányba a dolgot,ami igazából senkit sem érdekel...

Nem hiszem,hogy pont abba halok majd bele,hogy néha e-cigit használok. Sportolok,egészséges élelmiszereket eszem,felőlem jöhetsz azzal,hogy hűű,mennyire káros,gondolom emellé meg iszod liter számra a tejet( genny,vér stb), el sem kezdem sorolni, melyik élelmiszer mit művel a testeddel,kezdve az elégtelen vízivástól a végtelenségig.

Mr. Kazinczy nyelvújítónak pedig üzenem sok szeretettel,hogy először a ,,folyadékot" írtam,amit átjavítottam liquidre-hogy egyértelműbb legyen,csak telefonról nem sikerült törölni a másik kifejezést. :) De gondolom te még egyetlen helyesírási/fogalmazásbeli hibát sem vétettél soha életedben. Istenem,ennyi nyomorultat egy helyen... :D

2017. szept. 15. 17:06
 14/14 anonim válasza:

Sok értelmetlen ember.

Először is probaljak minnel rosszabbak beallitani az e cigit mert ez az ország egyik legnagyobb bevétele...

Miközben az e ciginek semmi káros hatása nem mondhato csak ha nikotonosat használsz.

Lásd "millió ember élete" nem biztos hogy ez a cime.

Hat ajánlani istick Just 2, istick tc40w vagy a többi.

Remélem tudtam segíteni. :)

2017. okt. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!