Vannak ezek a nyomtatható vászonképek, ezek hány dpi felbontást tudnak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 21:12
1/6 anonim válasza:
A nyomtató tulajdonsága a DPI. Tehát ahogyan nyomtatod, annyi lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
ezt kérdezem, hogy mit tudnak a nyomtatók
2017. szept. 10. 21:32
3/6 anonim válasza:
Nem azt kérdezted, hogy mit tudnak a nyomtatók, hanem azt, hogy a nyomtatható vászonképek hány dpi felbontást tudnak. Nyilván ez így értelmetlen volt, ezért kaptál ugyan értelmes választ, csak nem arra, amit tudni szerettél volna.
Egyébként pedig ahány nyomtató, annyiféle, 600-2400 dpi között. Olvass kicsit utána, nézegesd a nyomtatókat, az adatlapnál mindenhol feltüntetik a dpi-t is. A jó minőség mondjuk nem csak ettől függ, szóval önmagában a dpi-ből nem fogsz tudni megállapítani semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
nyomtatható vászonképek mint szolgáltatásra gondoltam, amit ajánlgatni szoktak
2017. szept. 11. 13:05
5/6 anonim válasza:
Oké, akkor én sem értem, mit szeretnél kérdezni. Most már végképp.
Esetleg próbáld meg átgondolni és újra megfogalmazni a kérdésedet. Segítek, ha tudok.
6/6 anonim válasza:
Esetleg pontos választ kaphatsz ha ott érdeklődsz ahol ilyesmit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!