Szerintetek lehet baj ezzel a konnektorral?
Figyelt kérdés
Van egy konnektorom, ami már másodjára csapja le a biztosítékot. Télen épp a laptoptöltőt dugtam be, mikor lecsapta. Akkor apám,aki ért ehhez, átnézte, baja nem volt. Előtte egy fél évvel egyébként hivatásos vilanyszerelő vizsgálta át a konnektorokat. Tegnap este pedig ahogy húztam ki a hosszabbítót, megint nagy pukkanás, s lecsapta. Megkormolta a dugvillát. Apám szerint ki kell cserélni az egész konnektort,hétvégén megcsinálja. Azt mondta, addig ne dugjak bele semmit, s ne használjam. Vajon fenáll annak a veszélye, hogy csak így alaphelyzetben kigyullad, s felégeti a lakást? Szerinte nem, ha nem használom, nem lesz baja, de én most beparáztam.2017. szept. 4. 19:48
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, apám már tudni fogja innen, csak féltem, hogy nehogy itt pusztuljak egy éjszaka :) ment a zöld mindenkinek
2017. szept. 5. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!