Szerintetek ezen a configon hogy futna a Mafia III?
Figyelt kérdés
Processzor: AMD A8 5500B 4x3200Mhz (3700Mhz turbo) FM2
Memória 8GB DDR3
videokártya: ATI HD7560D max 2 GB APU
HDD: 1TB SATA3
2017. szept. 2. 23:20
1/6 anonim válasza:
Alacsony grafon valószínüleg igen
2/6 szántóvető válasza:
kizárt,az valami dedikált kártya lehet.és a proci is karcsú így komoly fejlesztés kéne.
3/6 anonim válasza:
Mármint integrált. Mert ez egy APU.
Youtube-on van fent gameplay picivel erősebb APU-val. Elég gáz.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak hogy tudjátok ma letöltöttem és viszi ahhoz képest hogy azt írtátok hogy nem fogja vinni elég jól viszi.
Gondoltam ki próbálom.
2017. szept. 3. 18:24
5/6 anonim válasza:
Ja hogy a 15-20 fps low-on az "jó". Oké, jó szorakozást.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem lowon! Egyszer feltettem egy ugyan ilyen kérdést csak akkor a gta 5-el kapcsolatban és ahhoz is azt írták hogy nem vinné el a videokártya miatt és az az érdekes hogy mai napig játszok vele és teszem hozzá nem 15-20 fps-el viszi hanem 40-50 és közepes grafikán van... Most én nem arra akarok ki lyukadni hogy ez micsoda egy nagy erőmű ez a számítógép mert tudom én is hogy nem az de akkor is az új játékokkal még is meg birkózik. Azért kíváncsi lennék hogy mindenkinek ilyen 20 magos meg 64gb-os ramja meg 6gb-os videokártya meg 20TB-os HDD van a szobájában....
2017. szept. 3. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!