Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kikapcsolni ezt...

Hogyan tudnám kikapcsolni ezt a szövegdobozt? Minden email-nél amit elküldök előtte bejön ez az ablak és addig nem tudom elküldeni amíg meg nem fejtem a feladványt, elég idegesítő.

Figyelt kérdés
[link]
2017. szept. 2. 18:29
 1/5 Szirty ***** válasza:

Használj más lehetőséget a mailküldéshez, vagy élj együtt ezzel a kényelmetlenséggel.

Ez van.

2017. szept. 2. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jött fel először ez az ablak amikor kint voltam egy hetet Németben és azóta folyamatosan felugrik elküldés előtt.
2017. szept. 2. 18:38
 3/5 Szirty ***** válasza:

Valamiért semmit nem árultál el arról hogy milyen oldal, milyen cég, milyen szolgáltatását használod a levél elküldésére.

De a kép alapján (amin egyébként nem látható semmilyen feladvány) az a gyanúm, hogy az általad kifogásolt kérdezz-felelek játék célja az, hogy a levélküldő szolgáltató kiszűrje a robotokat.

Captcha: "a számítástechnikában olyan automatikus teszt, ami képes megkülönböztetni az emberi felhasználót a számítógéptől"

[link]

Talán most vezette be ha eddig ez nem volt.

2017. szept. 2. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Citromail és amikor rákattintok arra, hogy nem vagyok robot általában bejön egy ablak amiben például kocsik vannak és fent pedig az van írva, hogy válassza ki az összes olyan képet amely autót ábrázol.
2017. szept. 2. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Használj gmail-t :D
2017. szept. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!