Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 1 tb-s merevlemez olvasási...

1 tb-s merevlemez olvasási hiba mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Van egy 1 tb-s külső HDD-m és nem férek hozzá az adataimhoz direkt mentett dolgok vannak rajta bedugtam az usb-t mint ahogy kell és formázni akarja a gép bedugtam másik gépbe is és ott is eddig "H" meghajtó volt és a nevemre volt átnevezve most pedig "F" meghajtót ír és a gyári nevét de nem olvassa be csak hogy helyi lemez és "F" meghajtó,használat előtt formázást kér mindenképpen ami adatvesztéssel jár, utána olvastam interneten és a Pc fórumon találtam megegyező problémát és ott a recuva programmal irtak valaszt hogy sikeresen leszedte leformázta és visszamásolta de esetembe a recuva nevű program se látja az adataimat és azt irja ki hogy olvasasi hiba pedig ennek a programnak kellene megnyitni a pc fórumos kommentek szerint, mit lehet ilyenkor tenni?

2017. aug. 27. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
itfrocs.hu-s sem vált be?
2017. aug. 30. 07:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy jól tudom-e ha gyors formázást nyomsz rá akkor a régi adatok bytei nem írodnak felűl 0-kal.

Hanem a régi adatok bytejai maradnak meg míg nem teszel rá új fájlokat.

Mondjuk azt se tudom hogy le tudnád-e formatálni.

Otthon max így tudnád megcsinálni.

De várjál még.

2017. aug. 30. 07:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Vettem egy pendrájvot rátette cuccokat, töröltem utána gyors formázást rányomtam és a dokumentumokat vissza tudtam tenni meg volt. 1TB hddtől függ hogy mennyi idő alatt tudod beolvastatni Recuva-val. Hdd nél már csak az lehet a bibi ha rányomsz hogy formázás(gyors formázásban) hogy nem fogja tudni leformázni.

Na akkor már nincs esély a vissza állításra.

Ha nagyon fontos adatok vannak rajta akkor vidd el profi adat visszaállítokhoz. Azok 140 000-tól kb megcsinálják.

Mégetszer mondom!

!!!GYORSFORMÁZÁS!!! ki legyen jelőlve!

és úgy formázad le ha nekivágsz.

2017. aug. 30. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja igen ha nekivágsz és gyors leformázásra mész, akkor nagyon valószínű hogy nem az lesz a neve Recuva-ban amiként el volt mentve. Pld:. Laci bácsi képei átnevezi 0efgzhdftrg.jpg re akkár.
2017. aug. 30. 12:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor már csak tényleg vagy profi adatmentő cég sok pénzért vagy gyorsformázás?
2017. aug. 30. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen, adatmentő vagy gyorsformázás.

Ha gyorsformázás után futtasd le a Recuva data recovery-t talán meg lesznek az adatok ha nem sérült meg valahogy a lemez.

2017. aug. 30. 21:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Ennek utánanéztem nem sérült meg nem ütödőtt meg ruhák között volt szállítva nem mágneseződött nem ment bele por és a fény is rendben van amikor bedugom villog majd folyamatosan világit és a hangjával sincs változás mint régen nem kattog nem akadozik
2017. aug. 31. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fontos adat van rajta akkor mindenképp vidd el adatmentőcéghez, de ha nekes drága akkor amit írtam töbszőr is.

Ahogy gondolod.

Lehet hogy az adatok már nincsenek is rajta.

Nem tud senki jobbat.

Ha megprobálod akkor sok sikert.

2017. aug. 31. 19:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni
2017. szept. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!