Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha Xbox 360-on törlök a hard...

Kristóf_2003 kérdése:

Ha Xbox 360-on törlök a hard drive-rol mindent akkor Xbox One S-en a Hard Drive-os Profilomat tidom folytatni?

Figyelt kérdés
Megválok Xbox 360-omtol amihez van egy 320 GB-os Hard Drive-om! De úgy akarom tovább adni hogy mind a 320Gb meg legyen. Ha letörlö róla mindent, akkor Xbox One S-en tudom folytatni azt a profilt ami Xbox 360-on a hatd driveon volt? Tehát attol mrgmarad a “rendszerben” a profil és vsak a hard driveről tűnik el, vagy teljesen eltünik?

2017. aug. 25. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha internetes (xbox liveos) a profilod akkor igen. Ezt onnan lehet tudni, hogy kell hozzá egy email cím és egy jelszó. A sima helyi gépes profilokhoz ilyen nincs. Xbox Oneon első indításkor mindenképpen kell internetes kapcsolat, csak beírod ugyanazt a jelszót és felhasználónevet és kész vagy. A neved, a játékospontod, achievementjeid és a digitális vásárolt játékaid megmaradnak.

Ha mentéseket is át akard vinni akkor még X360on engedélyezned kell a "cloud driveot" (felhőtárhely) és felmásolni oda mentéseket amiket meg szeretnél tartani (érdemes utána úgy hagyni a gépet egy órát, hogy biztosan feltöltse őket). Utána letörölhetsz mindent a gépről.

Az Xbox One lejátssza a 360 játékok jó részét és folyton bővül a lista amin el lehet olvasni az xbox.com-on, hogy mik kerültek fel rá. Ezeket a régi játékokat lemezzel is lehet játszani, vagy ha digitálisan megvetted a profiloddal 360on, akkor egyből le is töltheted ingyen. Ha ezekhez a játékokhoz töltöttél fel mentést akkor azt is betölti a gép.

2017. aug. 26. 08:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm a sok informaciót, igaz hogx csak az eleje kellett nekem, de rendes vagy hogy a többit is leirtad! :)
2017. aug. 26. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudom hogy csatlakozva vagyok e Xbox Live-hoz? Pl tudok vásárolni játékot az üzletben?
2017. aug. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!