Lézeres nyomtatót szeretnék vásárolni max 25000Ft-ig. Milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok, kinek melyik márka jött be illetve hogy mit ajánlanátok, nem túl sűrű használatra. Illetve olyat, amihez nem drága az utángyártott patron. Köszönöm a hozzá értők segítségét.2017. aug. 24. 12:28
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább fekete. De ha színes is van ilyen jó arban azt ajanlhattok. De egyebkent az hogy szines legyen nem feltetel.
2017. aug. 24. 12:32
3/6 anonim válasza:
Én LEXMARK E220 asat használok már vagy 6 éve. 20000 alatti ár, és egyszeri toner csere volt eddig ( 6000.-) Elnyűhetetlen. Soha sem szárad be....
4/6 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam hogy az már megszunt :/
2017. aug. 24. 13:31
5/6 anonim válasza:
Az ucsó 2 lézerem:
- HP LJ 1000 (eladva mert nem x64 kompatibilis)
- HP LJ 2200 (most is dolgozik)
Nem tudjuk, mennyit nyomtatnál. Ha sokat, akkor valami újabb (Pl Samsung) típust, újjonan.
Ha keveset (pár 100 lap havonta), valami régebbit, amihez van utángyártott toner.
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam hogy n3m túl sűrű használatra lenne véve. :) csak mégis ha kell valamit nyomtatni hirtelen (suli miatt) ne kelljen már szaladgálni máshova.
Köszönöm hogy írtál ezeknek utána olvasgatok. 😊
2017. aug. 25. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!