Kenéz Dániel kérdése:
Keres egy játékot de nem tudom a nevét! (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok ahogy a címből is lehet kivenni egy játékot keresek. Maga a játék ilyen shooter (lövöldözős) volt. Kb 2-3 éve játszottam vele. 3rd person játék volt, úgy láttad magad mint pl a GTA sorozatokban. Kisebb grafikája volt lehetett autót, motrot repülőt vezetni benne. Le kellett tölteni a kliens de online delületről lehetett elindítani. A karaktert is személyre lehetett szabni de csak kis mértékben gondolok ezalatt hajat lehetett szinezni és még kisebb cuccokat. Volt azthiszem 2 csapat. Azt hiszem USA meg Németország. Nemtudom hogy sokat mondtam e fejből ennyi jutott most eszembe. Nagyon fontos lenne! Ha hasonlítani kéne valamihez valami kisebb grafikájú gta 5 csak nem open world hanem adott mapp játék és csapatok elleni harc. (?)2017. aug. 23. 22:38
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. :(
2017. aug. 23. 22:40
3/4 A kérdező kommentje:
Régebbi stílusú mondanám olyan kb 2. világháborús játék.
2017. aug. 23. 22:40
4/4 A kérdező kommentje:
MEEEEGVAN!!! BATTLE FIELD HEROS!!!!!
2017. aug. 23. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!