Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van számítógépre olyan progi...

Pensacola kérdése:

Van számítógépre olyan progi ami kimutattja hogy mi rossz benne?

Figyelt kérdés
Van számítógépre olyan progi ami kimutattja hogy mi rossz benne? mert sokszor lekapcsolódik de nem tudom mi rossz benne..

#PC #lekapcsol.
2017. aug. 23. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Ha hardveres a hiba, nincs rá szoftver. Az alkatrészek egyenkénti cseréjével tudod kiszűrni a hibát.
2017. aug. 23. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
hát ez a baj hogy ezért vegyek bele uj cuccokat!! de köszi a választ...
2017. aug. 24. 04:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne. Csak a hülye, bolti "szervizek" dolgoznak úgy, hogy addig cserélgetik az alkatrészeket, ameddig jó nem lesz.

Van diagnosztikai program memóriához (végigírja, olvassa, méri a sebességét, és ha esetleg téveszt, azonnal jelzi. Merevlemezre is van ilyen, de ott jobbak a folyamatos állapotfigyelők.

Maszek notebookszervizes barátomat láttam ilyeneket használni, pontos nevüket nem tudom.

Ha ezekkel nincs eredmény, akkor jön a hardveres hibakeresés, bár a legtöbb BIOS kiírja a tápfeszeket is, ha valamelyik nem megfelelő értékű, abból is lehet következtetni táphibára.

Van olyan hiba, amit ha nem, bootol le a gép, mára BIOS kisípol. Szóval mindenra van megoldás, az addig cserélgetjük ameddig jó nem lesz az csak a kontárok jellemzője (autószerelőben is van ilyen, rádugja a kiolvasót, aztán cserél... ja nem kellett volna, akkor cserél mást)

2017. aug. 24. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen valami hibakeresőnek lennie kell..Régeben a laptopom is ilyen hibával rendelkezett. De ahozz voltak tartalék cuccok..proci,hdd ram .kicserltem minden kivéve a wifi kártyàt..peddig mindig akkor fagyott le és indult ujra magától amikor elment a wifi jel! Na akkor azt is kicseréltem és azóta is jó a laptopom..De az a baj hogy az Asztali gépemhez nincsenek cuccok..most költsek rá feleslegesen ...
2017. aug. 25. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!