Sziliboy56 kérdése:
Káros a külső hangszórókat 100% hangerőt használni?
Figyelt kérdés
Az újonnan vett Skullcandy Barricade hangszórómnál azt tapasztaltam hogy ha 100%-on használom egy ídő után elkezd recsegni , mintha benne valami zörögne egész addig amíg ki nem kapcsolom . Ütés még nem érte se víz se semmi , nem értem miért csinálta .Hibás lehet vagy nem szabad 100%-on hallgatni?2017. aug. 19. 18:11
1/4 anonim válasza:
Mindig recseg vagy csak mikor mélyet vagy magas hangot hallasz.
100%-on jó minőségű hangszórón nem kéne recsegnie. Nem tesz jót 100% meg úgyis recsegni kezd 100%-on.
Rámész a Start menüre és kattinst a minden programra.Utánna Kellékek > Szórakozás > hangerőszabályozó
Ott állítgassad a dolgokat,nekem is volt ilyen az egyik videónál,itt elkezdtem állítgatni a dolgokat és akkor tűrhető lett.
Esetleg lehet hogy a hangkártyáddal van valami de nem hiszem
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , akkor melőzzem a max. hangerős használatot?
2017. aug. 19. 21:04
3/4 anonim válasza:
Ha csak fúl hangerőn hallható akkor ne halgasd fúl hangerőn.
4/4 anonim válasza:
A végfok az nem jóbaddig sose húzt fel mer beolvad a tekercs és eldurran a mély nem szabad és az erősítőt is károsítja de legfőképp a füledet ugyhogy egy 10 20% al vedd vissza a hangerőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!