Szerintetek is gagyi név a Telenor?
Figyelt kérdés
szvsz jobb volt a Pannon.jobban is hangzik sztem. most ez a telenor úgy hangzik mint valami gyógyszer vagy nemtudom..2010. máj. 24. 17:32
2/8 anonim válasza:
A norvégoknak tetszik.
Úgy mint nekünk a MATÁV.
3/8 anonim válasza:
Az egyszer biztos, hogy az Eleonóra nevűek a hasonlóság miatt biztosan nem örülnek a váltásnak. :)
Egyébként nekem tök mindegy, akár "Kapaorró bügyökrizsa" is lehet, csak maradjon legalább ilyen színvonalú a szolgáltatás. Nem a neve miatt választottam a szolgáltatót, bár a Vodafon neve is hagy némi kívánnivalót maga után... Ugyanis baromi bénán hangzik az összetétel, ugyanis oroszul a voda vizet jelent. :)
4/8 anonim válasza:
Van egy Debitel nevű svájci szolgáltató. Az ő nevük sem egy hímes tojás :D
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon idegennek hangzik,de idővel biztos megszokjuk.Ez van,ezt dobta a gép.:)
6/8 anonim válasza:
A West-tel összevonását is meg lehetett szokni amíg T-Mobile nem lett belőle.
8/8 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de ez van =DD úgyse vagyok telenor-os szóval annyira nem izgatom magam miatta =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!