Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik videókártya lenne jó a...

Melyik videókártya lenne jó a gépemhez?

Figyelt kérdés

Helo! Az lenne a kérdésem hogy a Gigabyte GTX1050 Ti 4GB GDDR5 GV-N105TD5 típusú videókártya passzol-e az alaplaphoz és a procihoz? Processzor: AMD A8 7650k APU R7

Alaplap: Gigabyte AMD FM2+.

2017. aug. 13. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Passzolni passzol minden kártya, magyarul belemegy a foglalatba minden modern alaplap esetén, és egyébként teljesítményben is jó lesz ehhez a procihoz, de legyen 8 giga ramod is mellé!

Egyébként én várnék a helyedben, nagyon felmentek a VGA árak mostanában, amennyi most egy 1050ti, annyi volt 1-2 hónapja egy jóval erősebb 1060, szerintem le is fog menni rövidesen.

2017. aug. 13. 23:22
 2/3 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál egy 1060 3gb vel elegge időt állo lenne vele .amugy 1050 is passzol .
2017. aug. 14. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Várjon?! Mégis mire? Nincs ember, aki meg tudná mondani, mikor merre változnak majd az árak.

Jön egy árvíz Taiwanon, földrengés Malajziában, máris felugik mindennek az ára.

A kérdező biztos nem véletlenül választotta a kisméretű verziót, az 1050-es 48ezer bruttóba kerül, az általatok ajánlott 1060-as 73ezer. Sokaknak ez nagyon nem mindegy.

Ahogy néztem, ennek az FM2 alaplapnak nem mindegyik verziója tudja a PCI-e 3.0-t, arra is figyelni kell.

2017. nov. 6. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!