Melyik videókártya lenne jó a gépemhez?
Helo! Az lenne a kérdésem hogy a Gigabyte GTX1050 Ti 4GB GDDR5 GV-N105TD5 típusú videókártya passzol-e az alaplaphoz és a procihoz? Processzor: AMD A8 7650k APU R7
Alaplap: Gigabyte AMD FM2+.
Szia! Passzolni passzol minden kártya, magyarul belemegy a foglalatba minden modern alaplap esetén, és egyébként teljesítményben is jó lesz ehhez a procihoz, de legyen 8 giga ramod is mellé!
Egyébként én várnék a helyedben, nagyon felmentek a VGA árak mostanában, amennyi most egy 1050ti, annyi volt 1-2 hónapja egy jóval erősebb 1060, szerintem le is fog menni rövidesen.
Várjon?! Mégis mire? Nincs ember, aki meg tudná mondani, mikor merre változnak majd az árak.
Jön egy árvíz Taiwanon, földrengés Malajziában, máris felugik mindennek az ára.
A kérdező biztos nem véletlenül választotta a kisméretű verziót, az 1050-es 48ezer bruttóba kerül, az általatok ajánlott 1060-as 73ezer. Sokaknak ez nagyon nem mindegy.
Ahogy néztem, ennek az FM2 alaplapnak nem mindegyik verziója tudja a PCI-e 3.0-t, arra is figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!