Mi a véleményetek a Wacom Intuos ART S digitális rajztábláról?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első dig. rajztáblám, kíváncsi vagyok, hogy ez jó lenne-e.2017. aug. 8. 21:18
1/2 anonim válasza:
Kezdőtől profi szintig a Wacom rajztábláit tartják a legjobbnak, egyikkel sem fogsz mellé. A helyedben viszont átgondolnám, hogy kell-e a multitouch funkció. Én ugyan használom, de elég kényelmetlennek találtam és meglennék nélküle is.
Emellett készülj fel, hogy a rajztábláknak szokása spontán abbahagyni a működést, ilyenkor előfordul, hogy komplett újra kell telepíteni a driverét. Csak szólok, hogy ne érjen meglepetésként :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A multitouch funkció nekem jó lenne. :)
2017. aug. 9. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!