Miért 3D hatású a monitorom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, újonnan rendelt monitoromon azt tapasztalom, hogy 3D hatású, és irritál a szememet.(Csatolok képet)
Menüben próbáltam állítgatni, a telepítő CD-n nem találtam semmit ami használható lenne. A monitor egy Samsung C24F396FHU Aminek a felbontása 1920x1080, viszont a videókártyám csak 1600x1200 ig támogatja és nincs rajta HDMI bemenet csak VGA. Ez lehet a probléma? Van menü is ott is keresgéltem de nem találtam semmit.
Köszi a válaszokat. :)
Kép: [link]
2017. aug. 8. 10:32
1/3 A kérdező kommentje:
News: Valószínúleg nektek teljesen normális lesz a kép, csak nálam látszik torzultnak..
2017. aug. 8. 11:06
2/3 anonim válasza:
Igen, ez a probléma, olyan videokártyára lesz szükséged, amit tudja az 1920x1080as felbontást.
3/3 anonim válasza:
Ja ahogy a 2# írja és szegény csak staff lehetet xdd😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!