Hogyan tudnék több gőzt kifújni az e-cigiből?
Figyelt kérdés
Új vagyok még az e-cigi használók között, és azt szeretném megkérdezni, hogy, ha van egy adott "Eleaf iJust Start Plus", akkor az alapból annyit tud amennyit most ami nem sok gőz, vagy vegyek hozzá esetleg más porlasztót(milyent?) vagy esetleg más liquidet(milyent?) (most amit használok liquid az sima ízesített 50% 50%-os, porlasztó az 0.6 ohm).A válaszokat előre is köszönöm!2017. aug. 5. 20:54
1/5 anonim válasza:
Èn kezdèsnek a liquid-en módosítanèk 70vg/30pg-re.
Lehet kapni, csak nem traffikban.
2/5 A kérdező kommentje:
És tudnál esetleg mutatni egy oldalt ami belföldön van, mert én nem találtam. (Nem nagyon szeretném magamnak keverni,úgyhogy az aroma az kilőve).
2017. aug. 7. 17:09
3/5 anonim válasza:
Belföldön nincs, legalábbis èn úgy tudom, viszont EU-n belül tudsz rendelni.
Magyar nyelvű oldalak pl:
Liquidhall
Eliquidtrafik
4/5 anonim válasza:
Vape 42 ot(642ft a vg es a pg is 100mlesek) ajanlom de vg-t gyogyszertarba is tudsz venni
5/5 anonim válasza:
(elozo) ha magadnak kevered, de sokkal jobban megéri magadnak 1800 forintbol keverek magamnak 100ml t ahelyett hogy veszek 10ml 2000 ert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!