Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri eBAY-ról rendelni...

Tasi Gergo kérdése:

Megéri eBAY-ról rendelni laptopot?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Lenovo Legion Y520 -as lapotot eBay-on 204-ezer volt emgaon 264-ezer.Meg merjem rendelni eBay-ról?(még soha nem rendeltem onnan mert nem mertem
2017. aug. 4. 23:28
 1/10 gnoomage ***** válasza:
53%
Szerintem ne rendelj nagy értékben. Egy ilyen laptop azért még pár évig vinni fogja a játékokat, nem éri meg ezért esetlegesen kidobni a garanciát. Arról nem is beszélve, hogy lehet nem is működik, vagy csak sokkal rosszabb alkatrészekből van.
2017. aug. 4. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Szinte biztos, hogy egy klónt küldenének, ami pár hét után beadja magát vagy be se kapcsol. Én max telefontokot rendelnék onnan, semmi 20k-nál nagyobb értékű dolgot.
2017. aug. 4. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nemtudom, wish-en rendelhetsz egyet, max f+s lesz, ott vissza lehet kérni a teljes árat, miután letelt a kiszállítási idő. (Az az idő letelte után 30 napig lehet asszem visszakérni)
2017. aug. 5. 00:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet Kérdező. Valamivel biztonságosabb, mint a Vatera meg a többi ilyen oldal, de ekkora összeget nem bíznék rá. Keress valakit akinek vannak bennfentes kapcsolatai számtech céggel, és akkor még olcsóbban is tudnak szerezni neked (garanciával persze...amit eBayról kapsz, ahhoz pontosan 0 év garancia jár).
2017. aug. 5. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Aztán a kiszállítási díjjal kb ugyanott vagy vele.

Egyébként nekem van ismerősöm, aki rosszul járt az emaggal is. Végül pereskedés lett a vége. (Nem szállították a cuccot és vissza se adták az árát.)

Ilyen nagy értékben én csak személyesen vásárolok. Rááldozom azt a plusz 20 ezret, de azt tudom, hogy új, használható, érvényes garanciát kapok hozzá. Ráadásul ki is tudom próbálni. Látatlanba laptopot nem vennék.

2017. aug. 5. 00:38
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Az eMag csóróföldi román cég...attól ne is várjatok semmit. A Homár velük van tele konkrétan, akit tudnak, azt átvágják. Elkerülni!!!
2017. aug. 5. 00:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem ,túl sok pénz .0 garancia.
2017. aug. 5. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:

"még soha nem rendeltem onnan mert nem mertem"

Ne laptoppal kezdd el.

Először rendelj valami apróságot, hogy lásd a folyamatot, mi hogy működik, fizetés, szállítás, feedback, kapcsolat az eladóval stb.

2017. aug. 5. 08:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki aki ide írt akkor nem fogok nagyértékű dolgokat rendelni ebay-ról!
2017. aug. 5. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem eMag hanem eBay és nem basznak át a románok ,ha erdélyi vagy és tudsz minimális román nyelvet!

2018. ápr. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!