Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A két fürdőszobánkban van 1-1...

A két fürdőszobánkban van 1-1 régi (14éves) Vortice elszívó. Ezt hogy lehet cserélni, honnan tudni, milyet kell venni?

Figyelt kérdés

Amelyik cég építette az épületet már csődben 10 éve (mily meglepő? :D), így sajnos annyit tudunk erről a cuccról, ami van rá írva (azaz csak a márkáját; meg egy kapcsolási rajz).

Mivel hát már koros, pár éve (~2?) a venti eléggé elkezdett zörögni, vszeg csapágyas lett. Ezt eleinte utóolajozással lehetett csökkenteni bizonyos időre, de persze ezek tartóssága és mértéke folyamatosan romlott. Most már nem akarok semmi házi barkács megoldást, le szeretném cserélni mind a kettőt... kérdés, hogy hogyan, és mire. Van ezeknél bármi szabványméret, vagy megadott paraméterek, amik befolyásolnák, hogy melyik a megfelelő? Kell-e hozzá spéci szaktudás, vagy csillag csavarhúzóval (meg két-három sörrel) cserélhetőek (elektromos cuccok összekötésével persze), vagy forrasztani is kellhet bármit is?

(azért nem tavaly lett cserélve, mert külföldön voltam, s ezek szerint a család többi része panaszkodással letudta a dolgot)

2017. júl. 31. 15:16
 1/2 A kérdező kommentje:
(majd elfelejtettem: persze első dolgom volt a hazai forgalmazó megkeresése, de nem igen kaptam tőlük ebben segítséget)
2017. júl. 31. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
A legjobb ha leméred és méret alapján próbálsz meg keresni. Ha már bármilyet találsz , akkor már nézheted a teljesitményét is.
2017. júl. 31. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!