Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha olyan drónt csinálok...

Ha olyan drónt csinálok amihez nem nell akmulátor tehát ingyenenergiával müködne akkor villág megfogváltozni ée orási üzlet lenne belöle a világnak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Asszem darázsfészekbe nyúltam, már kapom a privátokat, hogy de ő aztán igenis megépíti az ingyenenergiás vackát, és be is bizonyítja, és el is adja...

A nagyot fingani akarásból a végén nehogy beszarás legyen...

2017. júl. 20. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Ohh... Mit találtam...

Egy közeli (nem nevezem meg) faluban a kissebbség egyik nagy "fejlesztése" az ingyenenergia!!! A megoldásuk nagyon egyszerű:

2 kampó az utcai villanyhálózatra, amiről két vezetéken a házukba viszik az ingyenenergiát.

.

Na, bumm! Ők má' megó'dották!

2017. júl. 21. 05:15
 13/17 anonim ***** válasza:

#10 -es:

Te vagy az Nikola?

2017. júl. 21. 05:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne ingyen energia, mind butak vagytok. A kozmikus hattersugarzas mi ha nem tiszta energia, a gravitacio maga mi ha nem energia, a napsugarzas, maga az anyag is energia csak nem tudjuk kozvetlenul oda vissza alakitani. Es mennyi anyag van ingyen az univerzumban...Akkor az nem ingyen energia?

Ilyen butakat irni, szegeny kerdezonek, TE melyiket hasznalod es milyen aparatusod van? Anyag-Energia atalakitod van? Esetleg a gravitaciot csapolod?

2017. júl. 22. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Újabb lila köddel fertőzött eszetlen itt felettem.
2017. júl. 22. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Meg nem talaltak ki Szarkazmus kijelolot irasban sajnos. Kulonben amit irtam magaban igaz lenne, azert is kerdeztem melyiket talalta fel az illeto :). Az ingyen energia NEM egyenlo perpetu mobile.
2017. júl. 23. 02:50
 17/17 anonim válasza:
"Te vagy az Nikola?" (Nikola Tesla). Ezen behaltam :) !
2019. febr. 2. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!