Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a CPU rendesen...

Szerintetek ez a CPU rendesen tudja hajtani ezt a VGA-t?

Figyelt kérdés

VGA-m: GTX 1050 TI 4gb

Cpu-M: A8-7600

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!

2017. júl. 15. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Oké oké te vagy a góré :D De azt vágod, hogy hiába adsz érte többet, mikor a másik olcsóbbért tudja ugyan azt? Azon az 50 dodón én vennék egy valami ssd-t.

[link]

A kettő már egálban van, ha vga mellé(!) kerülnek. Azt a pár MHz ne tévesszen meg. Teszteken ebben az esetben szinte ugyan azt tudják.

Azt figyelted már, hogy azonos vga-val sok esetben az intel cpu-k kevesebb GHz-en jobban futtatja a játékokat, mint az olcsóbb amd magasabb órajelen?

Mind a kettő 95 wattos és ebből adódóan gondolom én egyformán fűtenek.

A gugliba beírod a cpu nevét és utána írod azt, hogy "cpu world". Ott mindent megtudhatsz.

2017. júl. 17. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy haveromnak A10-7850 van és engem hívott fel egyszer, hogy valamit csináljak vele mert laggol a gépe játk közben. Persze a kicsi gyári hűtő nem sokat ér. A bioszban kikapcsoltam a boost-ot, vagy már nem is tudom... gyengébbre lett állítva. Az a poén, hogy az én A8-7600-hoz pont olyan kis hűtőm van gyárilag mint az A10-7850-hez.... csak hát az enyém 65 az övé 95 wattos...
2017. júl. 17. 22:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!