Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IPhone töltő mi lehet a baj?...

IPhone töltő mi lehet a baj? (iPhone 5s)

Figyelt kérdés

Feltettem töltőre a telefonomat és nem töltött...

Kiszedtem a töltőkábelt a töltőből (adapterből) és a számítógéphez csatlakoztattam amit azonnal felismert.

Gondoltam az adapterrel lehet a gond ezért kipróbáltam egy másikkal (ami más telefonnal tökéletesen működött) de ott meg nem történt semmi....

De akkor most mivel lehet a baj??

#töltő #iPhone #iPhone 5S #iPhonetöltő
2017. júl. 14. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A számítógépről tölti is rendesen, vagy csak felismeri? Mert a kettő lehet egymástól független is.

Legegyszerűbb lenne egy másik kábellel kipróbálni. Ha azzal sem jó, akkor a telefonod a hibás.

2017. júl. 15. 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg nincs e tele szösszel a csatlakozó
2017. júl. 15. 07:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Valóban csak felismeri, de nem tölti :(((

És sajna az ismerőseim én vagyok az egyetlen iPhoneos..., szóval meg sokara tudnék szerezni másik kábelt.

Megpróbáltam megtisztítani de nem segített.Azert köszi a segítségeket!

(Egyébként 1 év garancia volt a telómra most egy éves és fel hónapos....)

2017. júl. 15. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!